Haricots Verts Almondine
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Haricots Verts Almondine. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא שאלוט, שעועית ירוקה, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מועדון 55 שעועית ירוקה, שעועית ירוקה עם פנצ'טה, ו סלט שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
בינתיים, במחבת סאוט גדולה, טוסט השקדים על חום בינוני גבוה עד חום זהוב וריחני, 3 עד 5 דקות.
הסר מן המחבת, דק קוצצים ולהניח בצד.
בלאנש את שעועית מחרוזת במים רותחים מומלחים עד פריך אבל במכרז, 2 עד 3 דקות. המלח יקנה טעם, כמו גם לעזור לשמור על שעועית ירוקה פריך. מיד לנקז ולהפעיל מים קרים על השעועית או לצלול לתוך אמבט קרח כדי להתקרר ולעצור את תהליך הבישול, ואז להסיר ויבש לחלוטין.
להחזיר את מחבת ה "סאוט" למבער מעל חום בינוני ולהמיס את החמאה עם שמן הזית.
מוסיפים את השאלוט, מפזרים מלח ופלפל ומבשלים עד שמתחילים להשחים, מערבבים מדי פעם, 3 עד 5 דקות. לזרוק את השעועית סחוטה עם שאלוט ולהוסיף גרידת לימון ומיץ. מבשלים כדי לחמם את השעועית לחלוטין דרך, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום והעונה עם מלח ופלפל נוספים במידת הצורך. לזרוק עם שקדים קצוצים קלויים ולהעביר צלחת הגשה.