תפוחי אדמה Hash בראון Fingerling Provençale נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. גשו לסופר וקנו שיני שום, לבנדר, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 32 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תפוחי אדמה חומים חשיש, תפוחי אדמה חום חשיש בתנור, ו תפוחי אדמה בגבינה חומה חשיש (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בשמן זית במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה. מערבבים בתפוחי אדמה, 1/4 כפית מלח, והבא 3 מרכיבים. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 8 דקות או עד תפוחי אדמה ובצלצלים מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר את המכסה, להפחית את החום בינוני, ו לטגן 12 עד 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז. מערבבים בצל ירוק ואת הבא 4 מרכיבים; לטגן 2 דקות.