קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים

Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Hasselback תפוחי אדמה גראטן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 877 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם פרמזן-רג'יאנו, חמאה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים, Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים, ו גבינה Hasselback תפוחי אדמה Gratin.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים גבינות בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להעביר 1/3 של תערובת גבינה לקערה נפרדת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים שמנת, שום ותימין לתערובת גבינה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים פרוסות תפוחי אדמה וזורקים עם הידיים עד שכל פרוסה מצופה בתערובת שמנת, מקפידים להפריד כל פרוסות שנצמדות יחד כדי לקבל את תערובת הקרם ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
משמנים תבשיל 2 ליטר עם חמאה. לאסוף קומץ תפוחי אדמה, לארגן אותם לערימה מסודרת, ולהניח אותם בצלחת התבשיל עם הקצוות שלהם מיושר אנכית. המשך הצבת תפוחי אדמה בתבשיל, עובד מסביב למתחם ולתוך המרכז עד שכל תפוחי האדמה נוספו. תפוחי אדמה צריך להיות ארוז היטב. במידת הצורך, פרוס תפוחי אדמה נוספים, מעיל עם תערובת שמנת, ולהוסיף תבשיל (ראה הערה לעיל).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
7
יוצקים תערובת עודף שמנת / גבינה באופן שווה על תפוחי אדמה עד התערובת מגיעה חצי דרך את הצדדים של התבשיל. ייתכן שלא תצטרך את כל הנוזל העודף (ראה הערה לעיל).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
מכסים בחוזקה בנייר כסף ומעבירים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום זהוב חיוור, כ -30 דקות יותר. בזהירות להסיר מהתנור, מפזרים גבינה נותרת, ולחזור לתנור.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
אופים עד חום זהוב עמוק ו פריך על גבי, כ 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מוציאים מהתנור, נותנים מנוחה לכמה דקות, ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות