קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים

Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Hasselback תפוחי אדמה גראטן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 877 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם פרמזן-רג'יאנו, חמאה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים, Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים, ו גבינה Hasselback תפוחי אדמה Gratin.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים גבינות בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להעביר 1/3 של תערובת גבינה לקערה נפרדת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים שמנת, שום ותימין לתערובת גבינה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים פרוסות תפוחי אדמה וזורקים עם הידיים עד שכל פרוסה מצופה בתערובת שמנת, מקפידים להפריד כל פרוסות שנצמדות יחד כדי לקבל את תערובת הקרם ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6
משמנים תבשיל 2 ליטר עם חמאה. לאסוף קומץ תפוחי אדמה, לארגן אותם לערימה מסודרת, ולהניח אותם בצלחת התבשיל עם הקצוות שלהם מיושר אנכית. המשך הצבת תפוחי אדמה בתבשיל, עובד מסביב למתחם ולתוך המרכז עד שכל תפוחי האדמה נוספו. תפוחי אדמה צריך להיות ארוז היטב. במידת הצורך, פרוס תפוחי אדמה נוספים, מעיל עם תערובת שמנת, ולהוסיף תבשיל (ראה הערה לעיל).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
7
יוצקים תערובת עודף שמנת / גבינה באופן שווה על תפוחי אדמה עד התערובת מגיעה חצי דרך את הצדדים של התבשיל. ייתכן שלא תצטרך את כל הנוזל העודף (ראה הערה לעיל).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
מכסים בחוזקה בנייר כסף ומעבירים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום זהוב חיוור, כ -30 דקות יותר. בזהירות להסיר מהתנור, מפזרים גבינה נותרת, ולחזור לתנור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
אופים עד חום זהוב עמוק ו פריך על גבי, כ 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מוציאים מהתנור, נותנים מנוחה לכמה דקות, ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן