Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Hasselback תפוחי אדמה גראטן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 877 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם פרמזן-רג'יאנו, חמאה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים, Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים, ו גבינה Hasselback תפוחי אדמה Gratin.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 204°.
מערבבים גבינות בקערה גדולה.
להעביר 1/3 של תערובת גבינה לקערה נפרדת ולהניח בצד.
מוסיפים שמנת, שום ותימין לתערובת גבינה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מוסיפים פרוסות תפוחי אדמה וזורקים עם הידיים עד שכל פרוסה מצופה בתערובת שמנת, מקפידים להפריד כל פרוסות שנצמדות יחד כדי לקבל את תערובת הקרם ביניהם.
משמנים תבשיל 2 ליטר עם חמאה. לאסוף קומץ תפוחי אדמה, לארגן אותם לערימה מסודרת, ולהניח אותם בצלחת התבשיל עם הקצוות שלהם מיושר אנכית. המשך הצבת תפוחי אדמה בתבשיל, עובד מסביב למתחם ולתוך המרכז עד שכל תפוחי האדמה נוספו. תפוחי אדמה צריך להיות ארוז היטב. במידת הצורך, פרוס תפוחי אדמה נוספים, מעיל עם תערובת שמנת, ולהוסיף תבשיל (ראה הערה לעיל).
יוצקים תערובת עודף שמנת / גבינה באופן שווה על תפוחי אדמה עד התערובת מגיעה חצי דרך את הצדדים של התבשיל. ייתכן שלא תצטרך את כל הנוזל העודף (ראה הערה לעיל).
מכסים בחוזקה בנייר כסף ומעבירים לתנור.
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום זהוב חיוור, כ -30 דקות יותר. בזהירות להסיר מהתנור, מפזרים גבינה נותרת, ולחזור לתנור.
אופים עד חום זהוב עמוק ו פריך על גבי, כ 30 דקות יותר.
מוציאים מהתנור, נותנים מנוחה לכמה דקות, ומגישים.