Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים
אם יש לכם עלי דפנה, טימין ורוזמרין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים, Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים, ו גבינה Hasselback תפוחי אדמה Gratin.
הוראות
גריז קל צלחת אפייה סגלגלה גדולה. באמצעות מנדולינה או סכין חדה, לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות, על 3mm עבה. עצה לתוך קערה ומעיל עם חמאה מומסת, שמן, עשבי תיבול וכמה תיבול.
בחוזקה לארוז את תפוחי האדמה זקוף לתוך המנה. טריז כמה עלי דפנה לאורך ושופכים על תערובת החמאה הנותרת מהקערה מעל. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות ב 200c / 180c מאוורר / גז
הסר את רדיד ומבשלים עוד 45 דקות ב 220c / 200c מאוורר / גז 7, עד תפוחי האדמה מבושלים דרך.