קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

Havarti ועוגת גבינה עגבניות מיובשות

Havarti ועוגת גבינה עגבניות מיובשות
Havarti ועוגת גבינה עגבניות מיובשות דורש כ 3 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 115 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 21 מעריצים. אם יש לך נוזל מעגבניות מיובשות, קרקרים חמאתי, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. מתכונים דומים: Havarti ועוגת גבינה עגבניות מיובשות, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F. בקערה בינונית, מערבבים קרקרים כתושים וחמאה עד מעורבב היטב. לחץ באופן שווה בתחתית מחבת springform 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אופים כ 10 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים קצפת, ביצים ועגבנייה נוזלית; מכים עד שמנת. מערבבים בגבינת Havarti, עגבניות ובצל עד מעורבב היטב. כפית באופן שווה מעל קרום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
HavartiHavarti
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים 40 עד 45 דקות או עד שהמרכז מוגדר. תעביר את הסכין לקצה עוגת הגבינה כדי לשחרר אותה. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
הסר צד של מחבת. כדי להגיש, חותכים עוגת גבינה לפלחים דקים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'