קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות2
ציון בריאות24
מגזין

Helado de Maíz y Crema (גלידת תירס-קרמה)

Helado de Maíz y Crema (גלידת תירס-קרמה)
והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 1629 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מקלות קינמון, חלב, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: קרם תירס (crema De Elote), תירס מקסיקני בגריל עם קרם, ו מרק תירס (קרמה דה מזורקה).

הוראות

1
להקפיא גלידה maker להוסיף על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2
חותכים כל קלח במחצית לרוחב. סטנד חתיכה אחת של קלח זקוף, מנוחה הקצה לחתוך על קרש חיתוך, צלחת עוגה, או קערת ערבוב רדודה גדולה. עם סכין שף, לחתוך את הגרעינים, סיבוב קלח כמו שאתה הולך. שמור את הצ ' יף. חזור עם קלחי הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מערבבים גרעיני תירס, קרם, חלב, סוכר חום, מקלות קינמון, מלח, וקלחי תירס בסיר בינוני כבד תחתית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ולאחר מכן, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מהחום ולתת לעמוד 20 דקות.
5
הסר ולהשליך קלחי ומקלות קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
6
בזהירות לשפוך תערובת תירס לתוך בלנדר (לעשות את זה בקבוצות במידת הצורך) פירה עד חלקה. מסננים תערובת מחית לתוך קערה גדולה. מחק סיר, החזר תערובת לסיר, והחזר להתבשל מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מקציפים חלמונים בקערה גדולה עד חלקה. בזרם איטי, יציב, לאט ובזהירות לשפוך 2 כוסות של תערובת רותח, לטאטא ברציפות (ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לטאטא תערובת חלמון ביצה לתוך תערובת בסיר ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן עד הטמפרטורה מגיעה 77°, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מסננים פודינג לקערה גדולה להתקרר לחלוטין, על 3 שעות, במקרר, או, מקום קערה באמבט קרח ומערבבים עד מקורר, 10 עד 15 דקות. הקפאת פודינג תירס במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
לשרת.