Helado de Maíz y Crema (גלידת תירס-קרמה)
והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 1629 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מקלות קינמון, חלב, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: קרם תירס (crema De Elote), תירס מקסיקני בגריל עם קרם, ו מרק תירס (קרמה דה מזורקה).
הוראות
להקפיא גלידה maker להוסיף על פי הוראות היצרן.
חותכים כל קלח במחצית לרוחב. סטנד חתיכה אחת של קלח זקוף, מנוחה הקצה לחתוך על קרש חיתוך, צלחת עוגה, או קערת ערבוב רדודה גדולה. עם סכין שף, לחתוך את הגרעינים, סיבוב קלח כמו שאתה הולך. שמור את הצ ' יף. חזור עם קלחי הנותרים.
מערבבים גרעיני תירס, קרם, חלב, סוכר חום, מקלות קינמון, מלח, וקלחי תירס בסיר בינוני כבד תחתית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ולאחר מכן, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ולתת לעמוד 20 דקות.
הסר ולהשליך קלחי ומקלות קינמון.
בזהירות לשפוך תערובת תירס לתוך בלנדר (לעשות את זה בקבוצות במידת הצורך) פירה עד חלקה. מסננים תערובת מחית לתוך קערה גדולה. מחק סיר, החזר תערובת לסיר, והחזר להתבשל מעל חום בינוני.
מקציפים חלמונים בקערה גדולה עד חלקה. בזרם איטי, יציב, לאט ובזהירות לשפוך 2 כוסות של תערובת רותח, לטאטא ברציפות (ראה הערות).
לטאטא תערובת חלמון ביצה לתוך תערובת בסיר ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן עד הטמפרטורה מגיעה 77°, 8 עד 10 דקות.
מסננים פודינג לקערה גדולה להתקרר לחלוטין, על 3 שעות, במקרר, או, מקום קערה באמבט קרח ומערבבים עד מקורר, 10 עד 15 דקות. הקפאת פודינג תירס במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.