קושימומחה
מוכן ב1 ש, 24 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

Hellibut במרינדה, במיה - תירס לבן סוקוטש & סלט ארוגולה

Hellibut במרינדה, במיה - תירס לבן סוקוטש & סלט ארוגולה
סלט הליבוט, סוכות תירס ברוטב במיה-לבן וסלט ארוגולה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן זית כתית מעולה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 24 דקות. מתכונים דומים: Chiles Rellenos עם תירס-ו-Okra Succotash, קציצות סרטן כחולות עם תירס גולמי, אוקרן וסוכוטאש ליים קי, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב).

מרכיבים

85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ארוגולה התינוק הפראיארוגולה התינוק הפראי2רצועותבייקון מעושן, קצוץבייקון מעושן, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצוי ירושה עגבניות שריחצוי ירושה עגבניות שרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות שרי אדומותעגבניות שרי אדומות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעינים תירס לבן בגריל, על 2 אוזניים גדולותגרעינים תירס לבן בגריל, על 2 אוזניים גדולות3חתיכות טופי הית' בר1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה הליבוט, מחולק 4 מנות אפילופילה הליבוט, מחולק 4 מנות אפילו6שרימפס וורידיםרוטב גספצ'ורוטב גספצ'ו6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור לפי הטעםמלח כשר ופלפל שחור לפי הטעם1אוראו ממולאים כפוליםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1חתיכות טופי הית' ברמיורן טחוןמיורן טחון57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.במיה לחתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ', על 1/2 כוסבמיה לחתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ', על 1/2 כוס591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית + יותר לפי הצורךשמן זית + יותר לפי הצורך1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל אדום טחוןפלפל אדום טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום טחוןבצל אדום טחון12 כפיות אבקת שוםטימין טחוןטימין טחון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.