סלמון במרינדה של הרב-חמאה עם סלט מלפפון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 576 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. סעו לחנות וקחו צידי סלמון, מלח ופלפל כשרים, זיתי קלמטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו חמאה ועוף במרינדה של הרב, חלב חמאה והרב במרינדה בשר חזיר טנדרלוין, ו סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, לשלב את החמאה, בזיליקום, כוסברה, בצל ירוק, חומץ, דבש, זנגביל, 1 כפית. מלח, ו 1/8 כפית. פפר. תהליך עד חלקה, על 30 שניות. שים בצד 3/4 כוס לסלט.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
שלושים דקות לפני הצליית הסלמון, יוצקים את המרינדה הנותרת על הסלמון בצלחת גדושה גדולה ומאפשרים לשבת בטמפרטורת החדר. (עבור המרקם הטוב ביותר, לא להשרות יותר מ -30 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורך
3
בעוד הסלמון הוא marinating, למקם מתלה במרכז התנור ולחמם את התנור ל 204°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר כסף. כאשר מוכן לצלות את הסלמון, להסיר אותו מן המרינדה ולהגדיר על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים עד רק המשרד למגע ואטום במרכז (להשתמש בסכין קילוף להציץ), 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
הסר מהתנור ולתת לנוח במחבת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
בקערה בינונית, מערבבים את המלפפונים, בצל, זיתים, גבינה, ו 1-1 / 2 כפית. מלח. לזרוק עם רוטב חמאה שמורות העונה כדי לטעום עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1-1/2 אונקיות. ג'ין
רוטב חמוציות, להגשה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
השתמשו בשתי מריות גדולות כדי להעביר בזהירות את הסלמון למגש. כפית חלק סלט מלפפון סביב הסלמון ומגישים את השאר בקערה בצד. הפוך מראש טיפים להכין את סלט מלפפון עד 3 שעות קדימה, אבל לא להוסיף את המלח או רוטב עד ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
מיונז, ועוד, לפי הצורך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.