Herb Coeur A La Creme
Herb Coeur A La Creme is a ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם שמיר, גבינת שמנת, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-10 דקות. נסו Herb Coeur a La Creme, Coeur à la Crème, ו Coeur à la Crème (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את גבינת השמנת בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. שוט עד חלקה. עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את השמנת ולאחר מכן את הבצל הירוק, שמיר, עירית, גרידת לימון, מיץ לימון, מלח ופלפל.
קו coeur 6 אינץ 'עובש לה קרם או מסננת 6 אינץ' עם כמה שכבות של גזה, המאפשר עודף לעטוף על הצדדים.
יוצקים את תערובת גבינת שמנת לתוך הגבינה להחליק את החלק העליון. מקפלים את הגבינה עודף מעל החלק העליון של הקרם. השעו את המסננת מעל קערה קטנה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים בין לילה.
כאשר מוכן לשרת, להשליך את הנוזל שנאסף בקערה ולהפוך את הקרם על צלחת.
מגישים מקורר עם קרקרים וסכין קטנה.