Herbed Ricotta Bruschettas
Herbed Ricotta Bruschettas הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 880 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך בצל ירוק, שמן זית, שמיר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 דקות. נסו Herbed Ricotta Bruschettas, Herbed Ricotta Bruschetta, ו Herbed ריקוטה טארט (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל פחם עם גחלים חמים או להפוך גריל גז לחום בינוני גבוה.
שלב את ריקוטה, בצל ירוק, שמיר, עירית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ולהניח בצד.
חותכים את הלחם לשניים וחותכים כל חצי לפרוסות עבות 6 כדי להפוך 12 פרוסות בסך הכל.
כאשר הגריל חם, לצחצח את הלחם עם שמן זית וגריל בכל צד במשך 1 1/2 עד 2 דקות, עד השחיתו קלות.
הסר מן הגריל ולשפשף כל פרוסת לחם עם הצד לחתוך של שן שום.
מפזרים מלח ופלפל וממרח עם ricotta herbed.
מגישים 2 פרוסות חמות לאדם עם סלט ירוק בצד.
מניחים מסננת גדולה מעל קערה עמוקה. Dampen 2 שכבות של cheesecloth עם מים קו מסננת עם cheesecloth.
יוצקים את החלב והקרם לתוך סיר נירוסטה או אמייל כגון Le Creuset. מערבבים במלח. מביאים לרתיחה מלאה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. כבה את החום ומערבבים בחומץ. אפשר לתערובת לעמוד במשך 1 דקה עד שהוא מתקרש. זה יהיה להפריד לחלקים עבים (curds) וחלקי חלב (מי גבינה).
יוצקים את התערובת לתוך מסננת מצופה cheesecloth ולאפשר לו לנקז לתוך הקערה בטמפרטורת החדר במשך 20 עד 25 דקות, מדי פעם להשליך את הנוזל שאוסף בקערה. ככל שאתה נותן לתערובת לנקז, עבה יותר ריקוטה. (אני נוטה לאהוב את שלי בצד העבה יותר, אבל כמה מעדיפים את זה moister.)
להעביר את הריקוטה לקערה, להשליך את הגבינה וכל מי גבינה שנותר. השתמש מיד או לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר. הריקוטה תישאר בקירור למשך 4 עד 5 ימים.
מניחים את הירקות בקערה גדולה.
בקערה קטנה, להקציף יחד את מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל.
יוצקים מספיק רוטב על הסלט כדי להרטיב. לזרוק ולהגיש.