Herbed הליבוט טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Hellibut Herbed טרי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 341 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמיר עשב, אבקת שום, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הליבוט עלומה עם ויניגרט Herbed, הליבוט קלוי במחבת עם שעועית קורונה אפורה, ו הליבוט קלוי במחבת עם עדשים אפורים ופירורי לחם.
הוראות
מחממים את התנור ומעילים תבנית אפייה או מחבת צלייה בשמן זית.
יש לשטוף את הדג ולייבש את הטפיחה.
מניחים על המחבת המשומנת, ומברישים עם שמן זית או מעיל עם ספריי בישול שמן זית. לסחוט את המיץ מן הפרוסות לימון על פילה כולו, מתבלים בנדיבות עם מלח הראשון, ואז שום ולבסוף שמיר.
מטגנים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד הפילה הוא אטום וניתן flaked עם מזלג. זמן הצלייה עשוי להיות תלוי בעובי הפילה שלך.