Herby עוף צלוי איטי
עוף צלוי איטי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 143 אוהדים. לכי לחנות וקחי תפוח אדמה חדש לתינוק, גרידת לימון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף צלוי Herby ודבש וגזר לבן טימין, עוף צלוי עם טוסט לימון שום, ו עוף צלוי איטי חסין תקלות.
הוראות
בערך להכות את שיני השום ועשבי תיבול (מערוך או פטיש בשר טוב בשביל זה), ואז לשים שקית מזון גדולה או צלחת עם גרידת לימון, שמן ועוף. לשפשף הכל לתוך העוף, מבפנים ומבחוץ. השאר להשרות לילה.
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
הסר את העוף מהמקרר 30 דקות לפני שאתה רוצה לבשל אותו.
שים את הירקות בתוך פח קלייה גדול העליון עם העוף. לפזר את עשבי תיבול ושום מן המרינדה מעל, סביב ובתוך הציפור. לדחוף את 2 לימונים בתוך העוף מדי, חצייה כדי להתאים במידת הצורך. לשפשף את החמאה על כל העור ואת העונה בנדיבות.
יוצקים את היין לתוך הפח עם 150 מ " ל מים, מכסים בחוזקה עם אוהל של נייר כסף (אז זה לא לגעת בחלק העליון של הציפור) ומבשלים 2 שעות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לבשל במשך 1 שעות יותר, או עד העוף מבושל ומיצים לרוץ ברור. להגדיל את התנור ל 220c / 200c מאוורר / גז 7 וצלי במשך 25-30 דקות יותר עד העור הוא ממש פריך. הרם את העוף מן הפח לנוח על צלחת במשך 30 דקות, מכוסה שוב עם רדיד.
בינתיים, לשים את הפח קלייה על הכיריים והבועה כדי להפחית את מיצי הבישול קצת.
הוסף כל מיצים מן העוף נח העונה לפי הטעם.
מגישים את הציפור באמצע השולחן לחלוק, לצד הירקות החמאה.