Highland beefe עם אגוזי מלך כבושים & בצק עלים צמרות
Highland beefe עם אגוזי מלך כבושים & בצק עלים צמרות דורש בערך 3 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1337 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 107 גרם שומן. 87 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש בצל, ביצה, חמאה, ונמל. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו קרם של מרק פורטובלו עם עלים בצק צמרות, בצק עלים נושך עם סטילטון, ריבת תאנה, ואגוזי מלך מזוגגים ממתקים, ו תבשיל בקר עם בצק עלים # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
1
עד שלושה ימים לפני כן, להכין את פחזניות מאפה. מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
על משטח מקומח קל, לרדד את הבצק קצת רזה ולחסל את שישה עשר סיבובים 6cm.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
3
שים את הסיבובים על תבנית אפייה ומברשת עם הביצה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מפזרים מלח ואופים בתנור במשך 5-7 דקות או עד נפוח וזהוב חום. מגניב על מתלה תיל, ואז לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
תכין את התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל
6
שים את הבשר, השום ועלה דפנה בקערה גדולה ולא מתכתית ושופכים את החלב. מכסים ומשאירים להשרות במקרר לפחות שעה, רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור תרד טרי (בערך
סטאוט
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מחממים התנור כדי מאוורר 130c / קונבנציונאלי 150c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מסננים את הבשר וטפיחה יבש על נייר מטבח. תניח בצד את נוזל המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
מחממים גם חצי חמאה וגם שמן בתבשיל ovenproof lidded גדול. בחום גבוה, חום את הבשר בקבוצות עד שכל חתיכה אטומה וחומה כהה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
הסר את הבשר עם כפית מחוררת כמו שאתה הולך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
לנגב את המנה עם נייר מטבח, להמיס את שאר החמאה והשמן ומטגנים את הבייקון והבצל במשך 10-15 דקות עד הבצל הם חום זהוב, רך מאוד מופחת היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
מוסיפים את הקמח עד מעורבב, מוסיפים את הנמל ואת המרינדה השמורה ומחזירים את הבשר למנה. מביאים לרתיחה, מכסים במכסה הדוק ומבשלים בתנור במשך 2-3 שעות או עד שהבשר רך מאוד (אין צורך בעונה). מגניב, לשים במיכל אטום גדול ולאחסן במקרר, או להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
לוראן מטבח מקצועי®
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
יציאה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
כדי לשרת, לחזור התבשיל ולהביא לאט לרתיחה (אם קפוא, להפשיר ולהמשיך כמו לעיל).
14
מוסיפים אגוזי מלך כבושים וחומץ כבישה שמורות ומבשלים במשך 30 דקות עד חם. מערבבים דרך הפטרוזיליה. מחממים מחדש את המאפים במאוורר 180c/200c / גז קונבנציונלי 6 במשך 3-4 דקות. כדי לשרת, מצקת לתוך קערות, העליון עם כמה פחזניות מאפה ומפזרים קצת פטרוזיליה קצוצה.