תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל hoisin פלאונדר. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם פלפל, בצל ירוק, פילה סנדל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סנדל מטוגן במחבת, Flounder פלורנטין, ו Francaise דג סנדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן אורז על פי חבילה.
מרכיבים שתצטרך
אורז
2
מערבבים הויסין ו -5 המרכיבים הבאים בקערה. מילואים 4 כפיות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסין
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הוסף 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
5
מפזרים פילה במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
6
הוסף שני פילה למחבת; לבשל 4 דקות. הפעל; מברשת כל עם תערובת 1 כפית הויסין. לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר דגים מהמחבת. חזור עם 1 כף שמן קנולה, 2 פילה, ותערובת 2 כפיות הויסין.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
רוטב הויסין
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מחממים מחבת מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הוסף 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
10
מוסיפים אפונה ובצל; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל
אפונה
11
להוסיף פטריות; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
12
מניחים 1/2 כוס אורז על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל אחד עם פילה 1 ו 1/2 כוס ירקות; לטפטף עם תערובת 1 כפית הויסין.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.