Houska של באבי
Houska של באבי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 451 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מלח, חמאה, גז מדמיע, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: Burong Babi (חזיר Tocino), בשר סאטה A lan indonesian sate babi, ו איך לבשל: בשר satay A lan Indonesian sate babi.
הוראות
מערבבים חלב וסוכר בסיר קטן על חום גבוה.
חום רק עד בועות קטנות מופיעות בקצוות.
הסר מהחום. מערבבים בחמאה עד מומס; מוסיפים מלח.
תן לתערובת להתקרר להתחמם.
ממיסים שמרים בערך 1/4 כוס מים חמים.
העברת תערובת חלב לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מוסיפים תערובת שמרים, ומכים 1 ביצה שלמה 3 חלמונים.
הוסף 3 כוסות קמח מייס, והכה עד חלקה. מיקסר בכושר עם וו בצק.
מוסיפים 2 עד 3 כוסות קמח, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת, עד חלק וגמיש, לא דביק.
מוסיפים צימוקים, ומערבבים היטב לשלב.
מפזרים קצת קמח על הבצק, מניחים בקערה גדולה, מכסים, ולתת לעלות במקום חם על 1 1/2 שעות או עד הוכפל בתפזורת.
מניחים את הבצק על משטח מקומח, ומתחלקים ל-8 כדורים: 3 גדולים (סופטבול), 3 בינוניים (גודל כדור טניס), ו-2 קטנים (מעט גדולים יותר מגודל כדור גולף). ללוש כל כדור היטב.
לגלגל כדורים גדולים לתוך חבלים 16 אינץ', וצמה יחד.
מניחים על תבנית אפייה. חזור עם כדורים בינוניים, ומקם צמה על גבי הצמה הראשונה. חזור שוב עם כדורים קטנים; מקום צמה על גבי צמה שנייה. (ייתכן שיהיה עליך לאבטח חבלים עם קיסמים כדי למנוע החלקה במהלך העלייה והאפייה.) לכסות ולתת עלייה 1 שעה.
מברשת houska עם חמאה מומסת, אם תרצה בכך.
אופים ב 325 במשך 35 עד 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.