Huevos Rancheros עם מחית שעועית שחורה
המתכון Huevos Rancheros עם מחית שעועית שחורה מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט גדול צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. ארוחת הבוקר הזאת 620 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, חלפיניו, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שעועית שחורה Huevos Rancheros, ביצים ברוטב שעועית שחורה עם צ'יפוטלה וסלסה אבוקדו, ו תירס מקורמל שעועית שחורה Huevos Rancheros עם סלסה קישואים צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לסלסה: בקערה קטנה מערבבים יחד, עגבניות, בצל, חלפיניו, שום, מיץ, שמן זית, רוטב חם וכוסברה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
עבור מחית שעועית שחורה: בתהלוכת מזון, למזג את כל החומרים יחד עד חלקה.
כדי להרכיב: ערימת טורטיות על קרש חיתוך. באמצעות החלק התחתון של ramekin כמדריך, לחתוך 8 עיגולים מתוך טורטיות.
מורחים את מחית השעועית באופן שווה על צד 1 של כל סיבוב טורטייה.
מניחים סיבוב בכל ramekin, צד שעועית למעלה. לפצח 2 ביצים לתוך כל אחד 4 ramekins, ואחריו 1/4 כוס סלסה, ו 1 כף כל אחד צ 'דר וג' ק. כיסוי עם עוד סיבוב טורטייה, צד שעועית למטה. אל תתקע את הכלים עם יותר מדי. הביצים יתרחבו במהלך הבישול והצפה.
מברשת צמרות של כל טורטייה עם חמאה ואופים על מגש גיליון במשך 35 דקות. למעלה עם שאריות גבינה במהלך 10 הדקות האחרונות של בישול. גבינה צריכה להיות מומסת וזהב על גבי. כדי לשרת, למעלה עם שמנת חמוצה וסלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.