קושירגיל
מוכן ב17 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

Insalata Caprese Kabobs עם הפחתת חומץ בלסמי ומשחת ארוס פיסטה

Insalata Caprese Kabobs עם הפחתת חומץ בלסמי ומשחת ארוס פיסטה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין בבית Insalata Caprese Kabobs עם הפחתת חומץ בלסמי ומשחת ארוס פיסטה. מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וראשוני מגיש 4 ומחירו 2.22$ למנה. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 14 גרם חלבון, 27 גרם שומן ובסך הכל 366 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ-17 דקות. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש מלח ופלפל טרי, עגבניות שרי, שמן זית ומוצרלה. עם ציון ספונקולרי של 48%, המנה הזו מוצקה. נסו את Insalata Caprese עם הפחתת חומץ בלסמי, Caprese גבינת Kabobs עם הפחתת בלסמי, ומנגו בגריל עם הפחתת חומץ בלסמי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אבזור מיוחד: 4 שיפודי מתכת (18 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
3
מחממים גריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
להכנת הרוטב, יוצקים את החומץ הבלסמי לסיר קטן ומצמצמים לאט מאוד על אש נמוכה. מערבבים מדי פעם עד שהוא מצטמצם לעקביות של סירופ, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
על שיפוד, שכבה עגבנייה שרי אחת, חתיכת מוצרלה טרייה ועלה בזיליקום גדול מקופל. חזור על תבנית זו עד שנותרו 2 סנטימטרים בקצה השיפוד. דחוף את החומרים כלפי מטה לכיוון הקצה התחתון לטיפול קל בחלק העליון. חוזרים על הפעולה עם שאר השיפודים והמרכיבים. כשהשיפודים מוכנים לצליה, מניחים אותם על פיסת נייר כסף גדולה, מברישים אותם בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
מעבירים את יריעת נייר הכסף עם השיפודים לגריל וסגורים את המכסה עד שהגבינה מתחילה להימס, כ-3 דקות. בסיום, מושכים את השיפודים מהאש על ידי אחיזה בדפנות נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
מטפטפים כל שיפוד באופן שווה בצמצום הבלסמי ומפזרים על כל שיפוד 1 כפית ארוס פיסטה.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
מעבירים לצלחת הגשה ונהנים.