Insalata Caprese Kabobs עם הפחתת חומץ בלסמי ומשחת ארוס פיסטה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין בבית Insalata Caprese Kabobs עם הפחתת חומץ בלסמי ומשחת ארוס פיסטה. מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וראשוני מגיש 4 ומחירו 2.22$ למנה. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 14 גרם חלבון, 27 גרם שומן ובסך הכל 366 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ-17 דקות. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש מלח ופלפל טרי, עגבניות שרי, שמן זית ומוצרלה. עם ציון ספונקולרי של 48%, המנה הזו מוצקה. נסו את Insalata Caprese עם הפחתת חומץ בלסמי, Caprese גבינת Kabobs עם הפחתת בלסמי, ומנגו בגריל עם הפחתת חומץ בלסמי עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
אבזור מיוחד: 4 שיפודי מתכת (18 אינץ').
להכנת הרוטב, יוצקים את החומץ הבלסמי לסיר קטן ומצמצמים לאט מאוד על אש נמוכה. מערבבים מדי פעם עד שהוא מצטמצם לעקביות של סירופ, כ-10 דקות.
על שיפוד, שכבה עגבנייה שרי אחת, חתיכת מוצרלה טרייה ועלה בזיליקום גדול מקופל. חזור על תבנית זו עד שנותרו 2 סנטימטרים בקצה השיפוד. דחוף את החומרים כלפי מטה לכיוון הקצה התחתון לטיפול קל בחלק העליון. חוזרים על הפעולה עם שאר השיפודים והמרכיבים. כשהשיפודים מוכנים לצליה, מניחים אותם על פיסת נייר כסף גדולה, מברישים אותם בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים את יריעת נייר הכסף עם השיפודים לגריל וסגורים את המכסה עד שהגבינה מתחילה להימס, כ-3 דקות. בסיום, מושכים את השיפודים מהאש על ידי אחיזה בדפנות נייר הכסף.
מטפטפים כל שיפוד באופן שווה בצמצום הבלסמי ומפזרים על כל שיפוד 1 כפית ארוס פיסטה.
מעבירים לצלחת הגשה ונהנים.