קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

IPA שחור

IPA שחור
לכו לחנות וקנו מאלט נוזלי, שיכר חיוור, קרפן ii גרמני, שוקולד מאלט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אפיק אורז שחור טבעוני, עדשים שחורות וקערות סלט קינואה שחורות עם אוכמניות, סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ, ו ראש השנה סלט אפונה שחור עיניים עם זיתים שחורים, fetan ושום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 2 גלונים מים עד 170 ° F.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
הסר מהחום ולהוסיף malts מיוחדים למים, הכלול שקית רשת. לכסות ולתת תלול במשך 1 שעה, ואז להשליך את מאלט.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
מאלטמאלט
3
להביא 2 גלונים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
הוסף תה מציצן מ-step
מרכיבים שתצטרך
תהתה
5
לאט להוסיף תמצית, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
6
הוסף מספיק מים כדי להגיע סך של 6.5 גלונים. מביאים לרתיחה שוב על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
7
כאשר אתה מגיע לרתיחה, להתחיל טיימר ספירה לאחור במשך 90 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
8
הוסף כמויות כשות בזמנים שצוינו לעיל.
9
בסוף 90 דקות, להסיר מהחום. לקרר את wort עד מתחת 21° עם אמבט קרח או צ ' ילר wort. זכור לשמור על דברים סניטריים עבור כל שלב לאחר הרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
10
להעביר את wort לדלי תסיסה מחוטא או carboy.
11
הוסף מנעל אוויר וקריר ל 17°.
12
לאחר wort מגיע 17°, לאוורר את wort ואת שמרים המגרש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
13
תן לטמפרטורת wort לעלות 19° ולהחזיק במשך שבוע אחד או עד תסיסה הושלמה. מתלה משני להוסיף יבש דילוגים.
14
תן לאגר במשך 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
לאגרלאגר
15
מנמיכים את הטמפרטורה ל 3° ואז בקבוק או חבית הבירה וליהנות בשבועות (kegged) או שישה (בקבוק)!
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ