קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

Jalapeño לחם וחמוצים

Jalapeño לחם וחמוצים
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתכונים לאוסף שלך, לחם Jalapeño וחמוצים חמאה יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו כורכום, סוכר, חומץ תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 421 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Jalapeno לחם וחמאה חמוצים, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה.

הוראות

1
הכן את jalapeños: 
2
חותכים את קצה גזע הנחה של jalapeños. ואז לחתוך אותם לחצי לאורכו.
3
הסר וזרוק את הזרעים והצלעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1
מניחים את הפלפלים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את הבצל ומערבבים במלח כבישה כך שהוא מופץ היטב. מכסים את הפלפלים במגבת נקייה ודקה. שים קרח על המגבת ומניח את הקערה במקרר כדי להתקרר במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יש לשטוף ולנקז את הפלפלים והבצל: לאחר jalapeños ובצל כבר מצמרר במשך 4 שעות, לשטוף את המלח את הפלפלים והבצל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
לנקז, ולשטוף ולנקז שוב.
5
הפוך פתרון כבישה: בסיר 4 או 6 ליטר, לשים את החומץ, סוכר, ותבלינים. מביאים לרתיחה כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
מוסיפים את הפלפלים והבצל לסיר עם פתרון כבישה. מביאים לרתיחה שוב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
לארוז צנצנות עם פלפלים ובצל: לצפות פלפלים חלפיניו. ברגע שהם כולם מבושלים דרך (אתה יכול להגיד כי הצבע שלהם משתנה מ תוסס לירוק משעמם יותר), להתחיל לארוז את צנצנות השימורים שלך עם פלפלים ובצל, באמצעות כף מחורץ כדי להסיר אותם מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לארוז את הצנצנות באופן שווה עם פלפלים ובצל, עד אינץ ' מהחלק העליון של צנצנות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
ואז לשפוך את תערובת חומץ מסוכר על הפלפלים, עד שהוא מכסה אותם.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
חותם וצינה: לכסות את הצנצנות ולתת מגניב לטמפרטורת החדר לפני מצמרר במקרר.
6
אם אתם מתכננים לאחסן מחוץ למקרר או לתקופה ממושכת של זמן, להשתמש צנצנות שימורים. לעקר צנצנות ועפעפיים שלך ראשון. נגב את החישוקים של צנצנות לאחר לארוז אותם עם חמוצים. לעבד באמבט מים במשך 10 דקות. לקבלת הוראות שימורים ספציפיות, ראה הוראות מפורטות יותר על פוסט מתכון הלחם והחמאה שלנו.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים לחם וחמאהחמוצים לחם וחמאה
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים