Jalapeño לחם וחמוצים
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתכונים לאוסף שלך, לחם Jalapeño וחמוצים חמאה יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו כורכום, סוכר, חומץ תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 421 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Jalapeno לחם וחמאה חמוצים, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה.
הוראות
חותכים את קצה גזע הנחה של jalapeños. ואז לחתוך אותם לחצי לאורכו.
הסר וזרוק את הזרעים והצלעות.
מניחים את הפלפלים בקערה גדולה.
מוסיפים את הבצל ומערבבים במלח כבישה כך שהוא מופץ היטב. מכסים את הפלפלים במגבת נקייה ודקה. שים קרח על המגבת ומניח את הקערה במקרר כדי להתקרר במשך 4 שעות.
יש לשטוף ולנקז את הפלפלים והבצל: לאחר jalapeños ובצל כבר מצמרר במשך 4 שעות, לשטוף את המלח את הפלפלים והבצל.
הפוך פתרון כבישה: בסיר 4 או 6 ליטר, לשים את החומץ, סוכר, ותבלינים. מביאים לרתיחה כדי לפזר את הסוכר.
מוסיפים את הפלפלים והבצל לסיר עם פתרון כבישה. מביאים לרתיחה שוב.
לארוז צנצנות עם פלפלים ובצל: לצפות פלפלים חלפיניו. ברגע שהם כולם מבושלים דרך (אתה יכול להגיד כי הצבע שלהם משתנה מ תוסס לירוק משעמם יותר), להתחיל לארוז את צנצנות השימורים שלך עם פלפלים ובצל, באמצעות כף מחורץ כדי להסיר אותם מהמחבת.
לארוז את הצנצנות באופן שווה עם פלפלים ובצל, עד אינץ ' מהחלק העליון של צנצנות.
ואז לשפוך את תערובת חומץ מסוכר על הפלפלים, עד שהוא מכסה אותם.
חותם וצינה: לכסות את הצנצנות ולתת מגניב לטמפרטורת החדר לפני מצמרר במקרר.
אם אתם מתכננים לאחסן מחוץ למקרר או לתקופה ממושכת של זמן, להשתמש צנצנות שימורים. לעקר צנצנות ועפעפיים שלך ראשון. נגב את החישוקים של צנצנות לאחר לארוז אותם עם חמוצים. לעבד באמבט מים במשך 10 דקות. לקבלת הוראות שימורים ספציפיות, ראה הוראות מפורטות יותר על פוסט מתכון הלחם והחמאה שלנו.