קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

Jalapeño לחם וחמוצים

Jalapeño לחם וחמוצים
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתכונים לאוסף שלך, לחם Jalapeño וחמוצים חמאה יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו כורכום, סוכר, חומץ תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 421 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Jalapeno לחם וחמאה חמוצים, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה.

הוראות

1
הכן את jalapeños: 
2
חותכים את קצה גזע הנחה של jalapeños. ואז לחתוך אותם לחצי לאורכו.
3
הסר וזרוק את הזרעים והצלעות.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1
מניחים את הפלפלים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את הבצל ומערבבים במלח כבישה כך שהוא מופץ היטב. מכסים את הפלפלים במגבת נקייה ודקה. שים קרח על המגבת ומניח את הקערה במקרר כדי להתקרר במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יש לשטוף ולנקז את הפלפלים והבצל: לאחר jalapeños ובצל כבר מצמרר במשך 4 שעות, לשטוף את המלח את הפלפלים והבצל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
לנקז, ולשטוף ולנקז שוב.
5
הפוך פתרון כבישה: בסיר 4 או 6 ליטר, לשים את החומץ, סוכר, ותבלינים. מביאים לרתיחה כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מוסיפים את הפלפלים והבצל לסיר עם פתרון כבישה. מביאים לרתיחה שוב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לארוז צנצנות עם פלפלים ובצל: לצפות פלפלים חלפיניו. ברגע שהם כולם מבושלים דרך (אתה יכול להגיד כי הצבע שלהם משתנה מ תוסס לירוק משעמם יותר), להתחיל לארוז את צנצנות השימורים שלך עם פלפלים ובצל, באמצעות כף מחורץ כדי להסיר אותם מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לארוז את הצנצנות באופן שווה עם פלפלים ובצל, עד אינץ ' מהחלק העליון של צנצנות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
ואז לשפוך את תערובת חומץ מסוכר על הפלפלים, עד שהוא מכסה אותם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
5
חותם וצינה: לכסות את הצנצנות ולתת מגניב לטמפרטורת החדר לפני מצמרר במקרר.
6
אם אתם מתכננים לאחסן מחוץ למקרר או לתקופה ממושכת של זמן, להשתמש צנצנות שימורים. לעקר צנצנות ועפעפיים שלך ראשון. נגב את החישוקים של צנצנות לאחר לארוז אותם עם חמוצים. לעבד באמבט מים במשך 10 דקות. לקבלת הוראות שימורים ספציפיות, ראה הוראות מפורטות יותר על פוסט מתכון הלחם והחמאה שלנו.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים לחם וחמאהחמוצים לחם וחמאה
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים