Jalapeño-תירס-בירה לחם מהיר
חלפני לך לחנות ותביא אבקת אפייה, בירה פילסנר, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: לחם בירה חלפיניו, לחם מנצ'גו-Jalapeño בירה, ו לחם גבינה חלפיניו בירה.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל בנדיבות מחבת כיכר מתכת 9 על 5 אינץ ' עם חמאה; להפריש.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סוכר, ומלח יחד בקערה גדולה עד סודה וכל גושים גדולים נשברים; להפריש.
מוסיפים את הבירה, התירס, jalapeños, ו 3 כפות של חמאה מומסת לתערובת הקמח. מערבבים עד הקמח הוא פשוט משולב (לא overmix). הבלילה תהיה עבה מאוד.באמצעות מרית גומי, לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן, דוחף אותו לתוך הפינות להחליק את החלק העליון.
טפטוף העליון עם כף הנותרים של חמאה.
אופים עד חום זהוב בהיר וקיסם שיניים מוכנס למרכז הלחם יוצא נקי, על 60 עד 65 דקות.
מניחים את המחבת על מתלה תיל להתקרר במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב היקף הלחם ולהפוך אותו על המדף.
תן לזה להתקרר לפחות 30 דקות יותר לפני חיתוך.