Jalfarezi עוף דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 331 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותרימו פלפל, כורכום טחון, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הבצל והשום עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים את רסק העגבניות, העגבניות והחומץ. מתבלים בכורכום, כמון, כוסברה, אבקת צ ' ילי וגארם מסאלה. המשך לבשל ומערבבים עד מעורבב ומחומם דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גארם מסאלה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כורכום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
¼ כפית אורגנו
3
מערבבים את פלפל אדום ועוף למחבת. להפחית את החום, ומבשלים 6 עד 8 דקות, עד העוף מחומם דרך. מתבלים במלח.