Jambalaya
אם יש לכם שום, ציר עוף, רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו ג'מבליה בסיר אחד, ויג ג'מבליה, ו Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיף את הנקניק, בצל, פלפלים, סלרי ושום, ו לטגן עד הנקניק מתחיל חום, 5 עד 8 דקות.
מוסיף את העוף ולאפשר חום מכל הצדדים.
מוסיף את עשבי תיבול ואורז, ואחריו רוטב עגבניות, מלאי, רוטב חריף, ומלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשל חשף עד האורז הוא רך, 20 עד 25 דקות, ערבוב מדי פעם.