Jambalayan טורקיה ונקניק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 710 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, פלפל, קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו נקניק הודו Jambalaya, נקניק Jambalaya, ו נקניק Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת צלייה גדולה מאוד מדידה כ 21 על ידי 17 על ידי 7 אינץ ' עם ידיות משני הצדדים, לחמם את השמן מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2
מוסיפים את הבצל, פלפלים, סלרי, שום, תמצית, מלח, פלפל, קאיין ועלי דפנה, ומבשלים, ערבוב, עד שהירקות רכים מאוד ומתחילים להפוך לזהב, כ -15 דקות.
מוסיפים את המים, מערבבים היטב כדי לשלב, ומביאים לרתיחה.להפחית את החום, לכסות בחוזקה, ומבשלים מבלי לערבב עד הנוזל נספג והאורז הוא רך, 35 עד 40 דקות, הוספת מים נוספים לפי הצורך אם הנוזל נספג כל לפני האורז הוא רך.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.