קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות26
מגזין

Jambalaya טורקיה ונקניק

Jambalaya טורקיה ונקניק
Jambalayan טורקיה ונקניק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 710 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, פלפל, קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו נקניק הודו Jambalaya, נקניק Jambalaya, ו נקניק Jambalaya (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת צלייה גדולה מאוד מדידה כ 21 על ידי 17 על ידי 7 אינץ ' עם ידיות משני הצדדים, לחמם את השמן מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מוסיפים את הבצל, פלפלים, סלרי, שום, תמצית, מלח, פלפל, קאיין ועלי דפנה, ומבשלים, ערבוב, עד שהירקות רכים מאוד ומתחילים להפוך לזהב, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתחילים חום מבחוץ, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4
מוסיפים את רגלי טורקיה ובשר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ומבשלים, ערבוב, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6
מוסיפים את האורז ומערבבים היטב לשלב מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
מוסיפים את המים, מערבבים היטב כדי לשלב, ומביאים לרתיחה.להפחית את החום, לכסות בחוזקה, ומבשלים מבלי לערבב עד הנוזל נספג והאורז הוא רך, 35 עד 40 דקות, הוספת מים נוספים לפי הצורך אם הנוזל נספג כל לפני האורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
הסר מהחום ולתת לשבת במשך 15 דקות לפני ההגשה.
9
הסר את עלי המפרץ. מערבבים את הבצל הירוק והפטרוזיליה, ומגישים חם.מהות:.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10
שלב את כל החומרים ביסודיות ולאחסן בצנצנת או מיכל אטום.

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר12 כפיות אבקת שוםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)0חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין12 כפיות אבקת שום1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץסלרי קצוץ12 כפיות אבקת שום1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים301 לב מפאלדי טרי אם אפשרשום קצוץשום קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קילבסה או 1 lb נקניק מבושל אחר, לחתוך לקטעים 6 עד 8 אינץקילבסה או 1 lb נקניק מבושל אחר, לחתוך לקטעים 6 עד 8 אינץ12 כפיות אבקת שוםכָּתֵףכָּתֵף12 כפיות אבקת שוםעלי אורגנו יבשיםעלי אורגנו יבשים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(או או רגיל)(או או רגיל)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות קצוצות, והמיצים שלהםעגבניות קצוצות, והמיצים שלהם907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טורקיה מבושלת קוביותטורקיה מבושלת קוביות2רגלי הודו מבושלותרגלי הודו מבושלות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2בצל צהוב בינוני, קצוץגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)510דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1⁄4 כוסות אורז לבן חיטה בינונית (על1⁄4 כוסות אורז לבן חיטה בינונית (על4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל צהוב קצוץבצל צהוב קצוץ

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
צבע זהוב חיוור, עם רפלקסים מבריקים של לימון לכיוון הקצה. מורכבות חוש הריח הגדולה, המשקפת בבירור את המאפיינים הזניים עם ניחוחות של פירות טריים זרע, אננס, תפוח ירוק, לימון ובננה. Mouthfilling עם חומציות פריך. טעם לוואי אלגנטי, מאוזן ונעים.