קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

Japchae (קוריאני מוקפץ אטריות בטטה)

Japchae (קוריאני מוקפץ אטריות בטטה)
המתכון Japchae (קוריאני מוקפץ אטריות בטטה) מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט גדול טבעוני ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם מלח כשר, בצל ירוק, גזר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: Japchae, אטריות בטטה קוריאניות, אטריות בטטה קוריאניות מוקפצות, ו מערבבים אטריות זכוכית מטוגנות (japchae).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את האטריות, מערבבים כדי להפריד ביניהם, ומרתיחים עד מבושל דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
לנקז במסננת ולשטוף מתחת למים קרים עד קריר. באמצעות מספריים, לחתוך את האטריות לאורכים 6-8 אינץ'. עם האטריות עדיין במסננת, טפטוף עם 2 כפיות של שמן שומשום ולזרוק מעיל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מספריים מטבחמספריים מטבח
4
מערבבים את רוטב הסויה והסוכר יחד בקערה קטנה עד שהסוכר מומס; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הגזרים, הבצל, המלח הנמדד והפלפל הנמדד. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
7
מוסיפים את הפטריות ושום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות רכות, כ 3 דקות.הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שוםשום
8
מוסיף את התרד, באמצעות מלקחיים, לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
9
בואו לבשל עד קמלה מעט, על 1 דקה.
10
מוסיף את האטריות שמורות תערובת רוטב סויה ולזרוק עד מחומם דרך, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
פסטהפסטה
11
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את 2 כפיות הנותרים שמן שומשום קלוי, ולזרוק לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן שומשוםשמן שומשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מעבירים למגש ומפזרים בצל ירוק ושומשום.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
בצל ירוקבצל ירוק
13
מגישים מיד או בטמפרטורת החדר.