JIGGLERS עץ חג המולד
JIGGLERS עץ חג המולד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 1657 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם מים, חלב התאדה, ג'לי בטעם ליים ג' לטין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו מטבל עץ חג המולד, עץ חג המולד סהר, ו עוגות עץ חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף 1-1 / 3 כוסות מים רותחים ל 2 pkg. תערובות ג ' לטין בקערה בינונית; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
יוצקים לתוך צלחת 8 אינץ ' מרובע מרוסס עם ספריי בישול. מקררים 25 עד 30 דקות. או עד ג ' לטין מוגדר אבל לא המשרד.
בינתיים, להוסיף מים רותחים הנותרים תערובות ג ' לטין הנותרים בקערה בינונית; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים בחלב התאדה. מקררים 15 דקות. או עד מעט מעובה; לשפוך מעל שכבת ג ' לטין בצלחת.
מקררים 4 שעות או עד המשרד. Unmold על קרש חיתוך רק לפני ההגשה; לחתוך 4 שורות, ולאחר מכן לחתוך כל שורה למשולשים לסירוגין 7.
מקשטים עם סוכריות. שמור קישוטים ג ' לטין עבור חטיפים.