קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות28
מגזין

Jive טורקיה הודו מטוגן בשמן עמוק

Jive טורקיה הודו מטוגן בשמן עמוק
Jive טורקיה הודו מטוגן בשמן עמוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 17203 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 1911g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת שום, חוט כותנה, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, הודו מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
להפשיר לחלוטין את ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
הסר קרביים וצוואר, שמור לשימושים אחרים. אם נוכח, להסיר ולהשליך כל חתיכות פלסטיק כגון מחזיק רגל טיימר מוקפץ. יש לשטוף את טורקיה היטב עם מים קרים; ניקוז חלל. הודו יבש לחלוטין עם מגבות נייר. בנדיבות לשפשף את החלק הקדמי והאחורי של החלק החיצוני של טורקיה עם לשפשף יבש. להפריד את העור המכסה את השד ולהכניס לשפשף יבש מתחת לעור. משוך את עור הצוואר לחלק האחורי וסובב את קצות הכנפיים לחלק האחורי, מחזיק את העור במקום. לתחוב את הרגליים תחת רצועת העור או לקשור את הרגליים לזנב עם חוט כותנה או חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
4
מניחים את צד חזה טורקיה למטה על מעמד זקוף המיועד לטיגון עוף. לובש כפפות מגן או כפפות תנור כבדות ושימוש וו או טונג להחזיק את הציפור ממך, לאט לאט להוריד את טורקיה לתוך שמן חם. היזהר מתיז שמן. לשמור על טמפרטורת שמן בסביבות 350°f. פריי טורקיה במשך 3 1/2 דקות לכל פאונד. לאט להרים משמן ומניח על מחבת או מגש מתכת. השתמש בזהירות, כמו שמן חם יהיה לנקז מהציפור. בדוק את העדינות. הכנס מדחום לקריאה מיידית במרכז השד; זה נחשב לעשות כאשר מדחום קורא 170°f ומעלה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
עופותעופות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
תן מנוחה במשך 15 דקות. בזהירות לגלף עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
* אין להזריק את טורקיה עם מרינדה, כפי שהוא מתאים לבריכה מתחת לעור יכול לגרום פקיעה כאשר הוריד לתוך השמן. Westbrooks של Jive טורקיה רק משתמש יבש או רטוב משפשף. פעמים - picayune מזון columnist Marcelle Bienvenue לפעמים עושה חריצים בשד ודוחף חתיכות פלפל, בצל ושום, ולאחר מכן משפשף את העור עם קאיין.* אם אתה מטגן את תרנגול ההודו שלך בסל, הקפד להפוך את תרנגול ההודו כל עשר דקות עם מזלג ארוך מטופלים כדי למנוע דבק.* אתה יכול להחליף כל שמן עם נקודת עשן גבוהה עבור שמן בוטנים, כמו חריע או שמן קנולה. (כמה לואיזיאנים דרום אפילו להשתמש שומן!) עם זאת, שמן בוטנים נשאר הבחירה העליונה שלנו עבור טעם טעים זה מקנה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שומן חזירשומן חזיר