קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

Kamo Nanban Soba From'Japanese Soul Cooking

Kamo Nanban Soba From'Japanese Soul Cooking
צריך מנה עיקרית ללא חלב? קאמו נאנבן סובה מ ' בישול נשמה יפנית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך דאשי, מלח, מירין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. נסו Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית, ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית, ו Osaka בסגנון אוקונומיאקי מ ' בישול נשמה יפנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את מרק סובה חם, להוסיף את dashi, kaeshi, ו מירין לסיר ולהביא לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להסיר מהחום ולהניח בצד.
3
כדי להכין את הברווז, לקצץ את עודף שומן מן השדיים ברווז.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
4
חותכים חריצים מצטלבים על 1/8 אינץ ' עמוק לתוך העור של הברווז, כך העור אינו מתכווץ בעת הבישול ואת שכבת השומן מתחת לעור הופך קל יותר. מתבלים את הברווז במלח משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מחממים מחבת יבשה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הנח את שדי הברווז במחבת, צד העור למטה. לבשל במשך כ 2 דקות, עד העור חום ושומן מתחיל לעבד. הפעל את הברווז, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים 3 דקות נוספות ולהפוך שוב, כך צד העור הוא שוב למטה. מבשלים 2 דקות ולהעביר את הברווז ללוח חיתוך. הברווז יהיה מבושל נדיר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את השומן שהצטבר במחבת ולהשליך. החזירו את המחבת לחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הוסף את 1 1/2 אינץ חתיכות negi ומבשלים כ 1 דקה, עד caramelizes negi מעט.
9
העברה לצלחת.
10
דק לחתוך את הברווז, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
11
כדי לבשל את סובה, להביא לפחות 3 ליטרים של מים ללא מלח לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
הוסף סובה, הקפד לשלוף את רצועת פלסטיק מכל מנה. לסובב את האטריות עם מקלות אכילה כדי להפריד ביניהם. מבשלים את האטריות במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
13
מסננים את הסובה במסננת. אם לא מגישים מיד, לקרר את סובה תחת מים קרים, זורמים לחמם רק לפני אכילה על ידי הטבלת האטריות לתוך מים רותחים במשך 10 שניות, מתערבל כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
14
מוסיפים את פרוסות הברווז ו negi למרק. להחזיר את המרק לרתיחה על חום בינוני. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ברווז שלםברווז שלם
15
מחלקים את האטריות סובה בין 4 קערות. השתמש מצקת לשפוך את המרק על סובה. השתמש במקלות אכילה או מלקחיים כדי לאסוף את פרוסות הברווז ו negi מן הסיר, ולסדר אותם מעל soba.
מרכיבים שתצטרך
אטריות סובהאטריות סובה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
16
מקשטים כל קערה עם כ 1 כף פרוס negi ו 1 כפית wasabi. עונה עם shichimi togarashi, לטעום.
מרכיבים שתצטרך
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
ווסאביווסאבי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה