Kamo Nanban Soba From'Japanese Soul Cooking
צריך מנה עיקרית ללא חלב? קאמו נאנבן סובה מ ' בישול נשמה יפנית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך דאשי, מלח, מירין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. נסו Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית, ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית, ו Osaka בסגנון אוקונומיאקי מ ' בישול נשמה יפנית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את מרק סובה חם, להוסיף את dashi, kaeshi, ו מירין לסיר ולהביא לרתיחה על חום גבוה.
כדי להכין את הברווז, לקצץ את עודף שומן מן השדיים ברווז.
חותכים חריצים מצטלבים על 1/8 אינץ ' עמוק לתוך העור של הברווז, כך העור אינו מתכווץ בעת הבישול ואת שכבת השומן מתחת לעור הופך קל יותר. מתבלים את הברווז במלח משני הצדדים.
מחממים מחבת יבשה מעל חום בינוני.
הנח את שדי הברווז במחבת, צד העור למטה. לבשל במשך כ 2 דקות, עד העור חום ושומן מתחיל לעבד. הפעל את הברווז, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים 3 דקות נוספות ולהפוך שוב, כך צד העור הוא שוב למטה. מבשלים 2 דקות ולהעביר את הברווז ללוח חיתוך. הברווז יהיה מבושל נדיר.
יוצקים את השומן שהצטבר במחבת ולהשליך. החזירו את המחבת לחום.
הוסף את 1 1/2 אינץ חתיכות negi ומבשלים כ 1 דקה, עד caramelizes negi מעט.
דק לחתוך את הברווז, ולהניח בצד.
כדי לבשל את סובה, להביא לפחות 3 ליטרים של מים ללא מלח לרתיחה מעל חום גבוה.
הוסף סובה, הקפד לשלוף את רצועת פלסטיק מכל מנה. לסובב את האטריות עם מקלות אכילה כדי להפריד ביניהם. מבשלים את האטריות במשך 4 דקות.
מסננים את הסובה במסננת. אם לא מגישים מיד, לקרר את סובה תחת מים קרים, זורמים לחמם רק לפני אכילה על ידי הטבלת האטריות לתוך מים רותחים במשך 10 שניות, מתערבל כל הזמן.
מוסיפים את פרוסות הברווז ו negi למרק. להחזיר את המרק לרתיחה על חום בינוני. כבה את החימום.
מחלקים את האטריות סובה בין 4 קערות. השתמש מצקת לשפוך את המרק על סובה. השתמש במקלות אכילה או מלקחיים כדי לאסוף את פרוסות הברווז ו negi מן הסיר, ולסדר אותם מעל soba.
מקשטים כל קערה עם כ 1 כף פרוס negi ו 1 כפית wasabi. עונה עם shichimi togarashi, לטעום.