קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

Kamo Nanban Soba From'Japanese Soul Cooking

Kamo Nanban Soba From'Japanese Soul Cooking
צריך מנה עיקרית ללא חלב? קאמו נאנבן סובה מ ' בישול נשמה יפנית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך דאשי, מלח, מירין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. נסו Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית, ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית, ו Osaka בסגנון אוקונומיאקי מ ' בישול נשמה יפנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את מרק סובה חם, להוסיף את dashi, kaeshi, ו מירין לסיר ולהביא לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להסיר מהחום ולהניח בצד.
3
כדי להכין את הברווז, לקצץ את עודף שומן מן השדיים ברווז.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
4
חותכים חריצים מצטלבים על 1/8 אינץ ' עמוק לתוך העור של הברווז, כך העור אינו מתכווץ בעת הבישול ואת שכבת השומן מתחת לעור הופך קל יותר. מתבלים את הברווז במלח משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מחממים מחבת יבשה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הנח את שדי הברווז במחבת, צד העור למטה. לבשל במשך כ 2 דקות, עד העור חום ושומן מתחיל לעבד. הפעל את הברווז, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים 3 דקות נוספות ולהפוך שוב, כך צד העור הוא שוב למטה. מבשלים 2 דקות ולהעביר את הברווז ללוח חיתוך. הברווז יהיה מבושל נדיר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
יוצקים את השומן שהצטבר במחבת ולהשליך. החזירו את המחבת לחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הוסף את 1 1/2 אינץ חתיכות negi ומבשלים כ 1 דקה, עד caramelizes negi מעט.
9
העברה לצלחת.
10
דק לחתוך את הברווז, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
11
כדי לבשל את סובה, להביא לפחות 3 ליטרים של מים ללא מלח לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12
הוסף סובה, הקפד לשלוף את רצועת פלסטיק מכל מנה. לסובב את האטריות עם מקלות אכילה כדי להפריד ביניהם. מבשלים את האטריות במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
13
מסננים את הסובה במסננת. אם לא מגישים מיד, לקרר את סובה תחת מים קרים, זורמים לחמם רק לפני אכילה על ידי הטבלת האטריות לתוך מים רותחים במשך 10 שניות, מתערבל כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
14
מוסיפים את פרוסות הברווז ו negi למרק. להחזיר את המרק לרתיחה על חום בינוני. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ברווז שלםברווז שלם
15
מחלקים את האטריות סובה בין 4 קערות. השתמש מצקת לשפוך את המרק על סובה. השתמש במקלות אכילה או מלקחיים כדי לאסוף את פרוסות הברווז ו negi מן הסיר, ולסדר אותם מעל soba.
מרכיבים שתצטרך
אטריות סובהאטריות סובה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
16
מקשטים כל קערה עם כ 1 כף פרוס negi ו 1 כפית wasabi. עונה עם shichimi togarashi, לטעום.
מרכיבים שתצטרך
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
ווסאביווסאבי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק