Kedgeree (אורז בקארי בריטי עם חמור ים מעושן)
המתכון Kedgeree (אורז בקארי בריטי עם חמור ים מעושן) יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 25 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סיד, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו האדוק מעושן Kedgeree, ביצי שליו ומיונז קארי, האדוק מעושן שמנת & זעפרן kedgeree, ו לוח גבינה בריטי-חמור ים מעושן ומרק צ'דר בוגר Denhay West Country (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים את הביצים במים קרים ומביאים לרתיחה; מכסים ומסירים מהחום.
בואו לשבת במשך 6 דקות ואז הלם מתחת למים קרים. לקלף תחת מים זורמים קרים, ולאחר מכן רבעון. תניח בצד.
להביא 2 כוסות מים לרתיחה, להוסיף אורז ולחזור לרתיחה במשך 5 דקות. הפעל חום נמוך, לכסות ולאפשר אורז קיטור עד המים נספגים באופן מלא ואורז מבושל, כ 18 דקות.
מניחים האדוק מעושן, חלב, עלה דפנה בסיר ולהביא לרתיחה. מבשלים עד שבבים האדוק בקלות, על 5 דקות.
הסר מהחום ולהסיר את האדוק מחלב בעדינות פתית עם האצבעות;
הסר עלה דפנה מחלב ולהשליך; חלב מילואים.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; כאשר חמאה מומסת, מוסיפים בצל, שום וצ ' ילי אופציונלי. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל רך שום הוא ארומטי, על 6 דקות.
מוסיפים אבקת קארי וזורקים עם ירקות עד קארי הוא ריחני, על 4 דקות.
מוסיפים אורז לקארי ובצל וזורקים עד שהמרכיבים משולבים במלואם.
להוסיף האדוק וחלב שמורות בעדינות לזרוק עד האדוק הוא משולב.
מוסיפים מיץ ליים וטעם לתיבול. מקפלים בעדינות ביצים מבותרות וכוסברה ומגישים עם פלחי ליים.