Kobbari Annam (אורז קוקוס)
Kobbari Annam (אורז קוקוס) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 484 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . לכו לחנות וקנו עדשים פושטות עור, קשיו, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Ponnaganti Aaku Kobbari Vepudu ~ מים Amaranth משאיר מטגנים קוקוס, Gutti Vankaya Kobbari Karam - Andhra בסגנון קוקוס ממולא ברינג'ל-חציל s, ו Pudina Millet אורז-Pudina Korran Annam - ההודי Foxtail Millet s.
הוראות
מחממים את שמן הקוקוס ואת הגהי יחד במחבת גדולה מעל חום בינוני; מטגנים את הקשיו בתערובת החמה עד חום זהוב.
הסר את קשיו באמצעות כף מחוררת לקערה; להפריש.
מוסיפים את פלפל צ ' ילה האדום, אורד דאל, חנה דאל, זרעי חרדל, זרעי כמון לשמן שנותר. כאשר הזרעים מתחילים splutter, להוסיף את הקוקוס, פלפלים ירוקים צ ' ילה, עלי קארי, ואבקת asafoetida; לבשל יחד במשך 1 דקה לפני הוספת האורז. מתבלים במלח. מערבבים את התערובת, מפרקים את האורז לגרגרים בודדים עם החלק האחורי של הכף; מבשלים ומערבבים עד שהאורז מחומם היטב, 8 עד 10 דקות.
מקשטים עם קשיו וזרעי שומשום.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.