קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

Kolache

Kolache
קולאש עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. מתאים ל-20 מנות. לכי לחנות וקחי ביצה, חלב, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו תפסנו את קולאש!, נקניק קולאש, ו מילוי קולאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1/3 כוס חלב 1 כפית סוכר בקערה קטנה ומערבבים להמיס סוכר. מערבבים את השמרים ולתת לשבת במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
שים את הקמח בקערת ערבוב גדולה ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
יוצקים את שארית 2/3 כוס חלב, סוכר שנותר, ביצה, חמאה, מלח ותערובת השמרים לתוך הבאר ומערבבים עד חלקה. טופס את הבצק לתוך כדור ומניח בקערה משומנת. מכסים ומניחים במקום חם לעלות עד הוכפל בגודל-כ 2 שעות.הפוך את posypka.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
מערבבים את החמאה, הסוכר והקמח בקערה ומערבבים עד שהיא דומה לארוחה גסה.תעשה את המילוי. היכו יחד גבינת שמנת רכה וסוכר. מקציפים במיץ לימון. להפחית את המהירות נמוכה לנצח חלמון ביצה וניל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
5
אופים. כאשר הבצק עלה, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח שני גיליונות אפייה (אני רק משמש קלף). אגרוף למטה את הבצק כדי להיפטר מהאוויר. לגרוף את כדורי בצק 2 אינץ ' (שלי היו גדולים יותר) ושחרר אותם על משטח עבודה מקומח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6
מגלגלים כל כף בצק לכדור, ואז לוחצים אותם לתוך דיסק או ריבוע. לחץ על אצבע לתוך מרכז כל דיסק ולמלא את ההזחה עם 1 עד 2 כפיות מילוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים את הדיסקים על דפי האפייה 2 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
8
תן לעלות עבור 10 minteus
9
מברשת צמרות קלות עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
10
מפזרים את posypka על גבי.
11
אופים במשך 15-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
12
הסר מגיליון ולתת מגניב. עושה על 15 עד 20, תלוי כמה גדול אתה עושה את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי