Kolache
קולאש עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. מתאים ל-20 מנות. לכי לחנות וקחי ביצה, חלב, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו תפסנו את קולאש!, נקניק קולאש, ו מילוי קולאש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/3 כוס חלב 1 כפית סוכר בקערה קטנה ומערבבים להמיס סוכר. מערבבים את השמרים ולתת לשבת במשך 5 דקות.
שים את הקמח בקערת ערבוב גדולה ולעשות באר במרכז.
יוצקים את שארית 2/3 כוס חלב, סוכר שנותר, ביצה, חמאה, מלח ותערובת השמרים לתוך הבאר ומערבבים עד חלקה. טופס את הבצק לתוך כדור ומניח בקערה משומנת. מכסים ומניחים במקום חם לעלות עד הוכפל בגודל-כ 2 שעות.הפוך את posypka.
מערבבים את החמאה, הסוכר והקמח בקערה ומערבבים עד שהיא דומה לארוחה גסה.תעשה את המילוי. היכו יחד גבינת שמנת רכה וסוכר. מקציפים במיץ לימון. להפחית את המהירות נמוכה לנצח חלמון ביצה וניל.
אופים. כאשר הבצק עלה, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח שני גיליונות אפייה (אני רק משמש קלף). אגרוף למטה את הבצק כדי להיפטר מהאוויר. לגרוף את כדורי בצק 2 אינץ ' (שלי היו גדולים יותר) ושחרר אותם על משטח עבודה מקומח.
מגלגלים כל כף בצק לכדור, ואז לוחצים אותם לתוך דיסק או ריבוע. לחץ על אצבע לתוך מרכז כל דיסק ולמלא את ההזחה עם 1 עד 2 כפיות מילוי.
מניחים את הדיסקים על דפי האפייה 2 אינץ ' זה מזה.
מברשת צמרות קלות עם חמאה מומסת.
מפזרים את posypka על גבי.
הסר מגיליון ולתת מגניב. עושה על 15 עד 20, תלוי כמה גדול אתה עושה את הלחמניות.