Korroke עם רוטב Tonkatsu (קציצות תפוחי אדמה יפניות עם Eas
Korroke עם רוטב Tonkatsu (קציצות תפוחי אדמה יפניות עם Eas עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 561 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת חרדל, ציפורן טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו רוטב Tonkatsu (רוטב ברביקיו בסגנון יפני), קורוקה (קציצות בשר ותפוחי אדמה יפניות), ו Tonkatsu (קציצות חזיר יפניות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרתיחים את תפוחי האדמה לקוביות במים מלוחים, עד רך.בינתיים, להתפורר בשר טחון למחבת כבדה לבשל, ערבוב, עד בראונינג.
מערבבים מלח, פלפל, אגוז מוסקט מגורד טרי ואבקת קארי ומוסיפים לתערובת הבשר / בצל.מבשלים כמה דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מוסיפים רבע מהביצה המוכה לתערובת הבשר ותפוחי האדמה ומתמזגים היטב.מחלקים את שילוב פירה לתוך 16 חלקים שווים.טופס כל מנה לצורת נקניק קטנה.לדלות כל מנה בקמח, ולאחר מכן לטבול כל אחד לתוך שארית הביצה המוכה.מעיל כל קרוקט עם panko או פירורי לחם unseasoned.מסדרים את קציצות הלחם על מגש מכוסה בנייר שעווה או גיליון עוגיות.להכניס למקרר לפחות 2 שעות - זה מבטיח תוצאה crunchier כאשר מטוגן בשמן עמוק.