Lamb Loin עם זיגוג תאריך חריף
Lamb Loin עם זיגוג תאריך חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו ירך כבש, דבש תלתן, קטשופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל טלה חריף עם גרמולטה מנטה ופטרוזיליה, תאריך זית ו Medjool חזיר ממולא ירך, ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג אפרסק.
הוראות
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד חום זהוב קלות.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את מרק העוף, 3/4 כוס מים, קטשופ, חומץ, ג ' ינג ' ר, קאיין, תאריכים, ציפורן, מקל קינמון ודבש לפי הטעם ומבשלים עד שהתאריכים רכים מאוד והתערובת פחתה מעט.
מעבירים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה והמלח והפלפל לפי הטעם והדופק לשלב.
מחממים גריל פחם או גז עד בינוני גבוה לצלייה ישירה.
מברישים את הטלה בשמן משני הצדדים ומפזרים מלח ופלפל. גריל, צחצוח עם זיגוג ולהפוך פעם או פעמיים, עד מבושל בינוני נדיר, על 10 דקות בסך הכל.
הסר ותן מנוחה לפני חיתוך.
מניחים את פרוסות הכבש על מגש, טפטוף עם זיגוג שמורות ומקשטים עם עלי כוסברה.