Mahimahi בגריל עם סלסה מנגו
Mahimahi בגריל עם סלסה מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכון זה מהמתכונים שלי דורש חלב קוקוס, mahimahi, בצל, ומנגו. כדי להשתמש בחלב קוקוס קל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויט חלב קוקוס לימון (עם ריבת צ'יה אוכמניות) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף מנגו בגריל עם רוטב מנגו תות, Mahimahi צרוב עם רליש מנגו חם חמוץ, ו מחמאהי צרוב במחבת עם סלסה טרופית.
הוראות
שלב 3 כפות חלב 3 כפות מיץ בצלחת רדודה; מוסיפים דגים, פונים למעיל. לכסות ולשרות בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
שלב הנותרים 1 חלב כף, הנותרים 3 כפות מיץ, מנגו, הבא 6 מרכיבים (דרך צ ' ילה) בקערה.
להוסיף 1/4 כפית מלח; לזרוק היטב.
הסר דגים מן המנה; להשליך מרינדה.
מפזרים דגים עם הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול. לבשל דגים 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מקשטים עם פרוסות לימון וכוסברה, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.