Mahimahi הים תיכוני קלף עם קוסקוס
Mahimahi הים תיכוני קלף עם קוסקוס הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך לימון, זיתים kalamatan, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמן זית-Mahimahi עלומה עם רוטב עגבניות ים תיכוני, סלמון ים תיכוני מבושל בקלף, ו קוסקוס ים תיכוני.
הוראות
להביא 1 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני; בהדרגה מערבבים בקוסקוס.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות. קצפת עם מזלג.
מניחים קוסקוס, עגבניות, ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך שום) בקערה גדולה.
להוסיף 1 כף שמן, 1/4 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח לקערה; לזרוק לשלב. תניח בצד.
חותכים 4 (15 x 24 אינץ') חתיכות של נייר קלף. לקפל במחצית לרוחב. צייר חצי לב גדול על כל חתיכה, עם הקפל של הנייר להיות מרכז הלב.
מפזרים את שני הצדדים של פילה עם הנותרים 1/2 כפית מלח ונותר 1 כפית פלפל.
מניחים פילה 1 ליד קיפול של כל פיסת קלף. למעלה כל פילה עם 3 פרוסות לימון; לטפטף 1 כפית שמן על כל מנה. החל בחלק העליון של הלב, מקפלים קצוות קלף, איטום קצוות עם קפלים צרים. סובב את קצה הקצה כדי לאבטח בחוזקה.
מניחים מנות על תבנית אפייה.
אופים ב 425 במשך 12 דקות.
מקום על צלחות; לחתוך פתוח.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.