Mahimahi הים תיכוני קלף עם קוסקוס הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך לימון, זיתים kalamatan, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמן זית-Mahimahi עלומה עם רוטב עגבניות ים תיכוני, סלמון ים תיכוני מבושל בקלף, ו קוסקוס ים תיכוני.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להביא 1 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני; בהדרגה מערבבים בקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות. קצפת עם מזלג.
4
מניחים קוסקוס, עגבניות, ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך שום) בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להוסיף 1 כף שמן, 1/4 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח לקערה; לזרוק לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
חותכים 4 (15 x 24 אינץ') חתיכות של נייר קלף. לקפל במחצית לרוחב. צייר חצי לב גדול על כל חתיכה, עם הקפל של הנייר להיות מרכז הלב.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
לחתוך את הלב, ולפתוח.
8
מפזרים את שני הצדדים של פילה עם הנותרים 1/2 כפית מלח ונותר 1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מניחים פילה 1 ליד קיפול של כל פיסת קלף. למעלה כל פילה עם 3 פרוסות לימון; לטפטף 1 כפית שמן על כל מנה. החל בחלק העליון של הלב, מקפלים קצוות קלף, איטום קצוות עם קפלים צרים. סובב את קצה הקצה כדי לאבטח בחוזקה.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.