Mahimahi עם הרבד רוטב יין לבן
Mahimahi עם הרבד רוטב יין לבן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ צדפות בבקבוק, צנוברים, אזובית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו Mahimahi עם הרבד רוטב יין לבן, בקלה עם רוטב לימון-יין לבן, ו דג אפוי ברוטב יין לבן שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, טוסט צנוברים על אש מתונה, רועד את המחבת כמה פעמים, עד האגוזים ריחניים, על 1 דקה.
מוסיפים את מיץ הצדפות לסיר ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מוסיפים את היין ומרתיחים עד מופחת 1/4 כוס, על 5 דקות.
מוסיפים את שאלוט, קורנית ומרג ' ורם ומתבלים במלח ופלפל. כסה את הרוטב וחמם.
תדליק גריל. משפשפים את פילה הדגים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד חרוך יפה ופשוט מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.
מערבבים את הפטרוזיליה לתוך רוטב היין. קוצצים בגסות את צנוברים קלויים. כפית את הרוטב על הדגים, מפזרים עם צנוברים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס