קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

Mahimahi עם קארי ירוק תאילנדי

Mahimahi עם קארי ירוק תאילנדי
המתכון Mahimahi עם קארי ירוק תאילנדי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בסביבה 20 דקות. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם סוכר, אורז, mahimahi, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 80% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו משחת קארי ירוקה תאילנדית תוצרת בית (וקארי ירוק תאילנדי קל), הודו בקארי ירוק תאילנדי וקציץ בשר קישואים ברוטב קארי ירוק חלב קוקוס, ו קארי ירוק ירקות תאילנדי, איך לעשות קארי ירוק ירקות תאילנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום גריל גבוה (450 עד 550).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
טהור 2/3 עלי בזיליקום כוס, 1 יכול חלב קוקוס, ואת הדבק קארי בבלנדר. מבשלים תערובת בסיר מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד מבעבע, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
משחת קארימשחת קארי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להוסיף שנותר חלב קוקוס יכול, 1/2 כוס מים, רוטב דגים, וסוכר. לבשל רוטב לרתיחה נמוכה עד מעובה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
רוטב דגיםרוטב דגים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מעיל דגים עם 3 עד 4 כף. רוטב. פלפלים מעילים עם כ 2 כפות. רוטב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
באח בישול שמן, באמצעות מלקחיים וצרור של מגבות נייר משומנות. פלפלים גריל, מכוסה, פונה פעם אחת, עד השחמה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
העברה לצלחת. דג גריל, מכוסה, פונה פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 3 עד 5 דקות. עם מרית רחבה, בזהירות להעביר צלחת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
כף אורז על מגש גדול העליון עם דגים. פרוסת דק נשאר בזיליקום. כפית חצי רוטב על דגים, למעלה עם פלפלים, ומפזרים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
מגישים עם פלחי לימון ועוד רוטב.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.