קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

Maple-חרדל ברביקיו עוף

Maple-חרדל ברביקיו עוף
עוף מנגל מייפל-חרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סירופ מייפל, חומץ סיידר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בישול איטי מייפל צ'יפוטלה בקר ברביקיו, עוף חרדל מייפל, ו עוף חרדל מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את סירופ מייפל, דיז ' ון, חרדל מלא גרגר, חומץ, ורוטב סויה בקערה קטנה, לא מגיבה וקצף לשלב. לא פחות לחלק את הרוטב בין 2 קערות קטנות; להפריש 1 קערה להגשה והשני להבריש על העוף בזמן שהוא מבשל על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מחממים גז או גריל פחם עד בינוני (כ 177° עד450). בינתיים, אם אתה משתמש חזה עוף (או ללא עצמות או עצם-in), לחתוך אותם חצי לרוחב. לטף את חתיכות העוף יבש עם מגבות נייר ומניח על תבנית אפייה. מעיל אותם בכל רחבי עם שמן העונה עם מלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, מניחים את העוף על זה (העור בצד למטה אם באמצעות העור על), לכסות את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 5 דקות. הפוך את חתיכות העוף מעל, לכסות את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בצד השני, על 5 דקות יותר.הפוך את העוף שוב בנדיבות לצחצח את החתיכות באמצעות קערת הרוטב להפריש בשביל זה. מכסים את הגריל ומבשלים 5 דקות. להעיף ולבריש את העוף, ולהמשיך להעיף ולצחצח כל 5 דקות, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החתיכה העבה ביותר קורא 160 ° F עד165 והבשר ליד העצם הוא כבר לא ורוד, על 10 עד 15 דקות יותר (על 25 עד 30 דקות זמן בישול כולל).
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסירו את העוף למגש הגשה נקי והעבירו את קערת הרוטב הנותרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך