Matambre (בסגנון ארגנטינאי ממולאים בשר)
מטאמברה (באנגלית: Matambre) הוא בשר ממולא בסגנון ארגנטינאי. ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-109 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, מניית בקר, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מאטאמברה: סטייק פרוות ארגנטינאי, סטייק בגריל ארגנטינאי עם רוזמרין, ו בריסקט ארגנטינאי עם צ'ימיצ' ורי מ ' חדוות הכשרות (מתכונים דומים).
הוראות
פרפר הסטייק ולפתוח אותו כמו ספר, אז להלום את הבשר.
מניחים את הבשר במיכל פלסטיק ומוסיפים את שמן הזית, שיני שום, מיץ ליים, חומץ, מלח ופלפל. מכסים את הבשר ומרינדה לפחות 3 שעות או לילה.
מניחים את סטייק האגף על משטח עבודה, למעלה עם עלי תרד, מניחים את רצועות הפלפל האדום, את הגזרים וביצים מבושלות במרכז הבשר.כוכב מתגלגל תערובת הבשר כדי לצרף את הביצים והירקות לחלוטין. לקשור עם חוט מטבח כדי להחזיק את הגליל together.In מחבת רוטב, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הסטייק המגולגל וחום מכל הצדדים.
מעבירים לתבנית אפייה, ולאחר מכן מוסיפים את מלאי הבשר, טימין, שום, בצל ועלה דפנה ואופים ב 177° במשך כשעה ו -15 דקות או עד שהבשר מבושל.
תן את שאר הבשר במשך 15 עד 20 דקות לפני הסרת המחרוזת.
הסר את המיתרים לחתוך לפרוסות, לשרת אותו חם או קר.