קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

Matambre (בסגנון ארגנטינאי ממולאים בשר)

Matambre (בסגנון ארגנטינאי ממולאים בשר)
מטאמברה (באנגלית: Matambre) הוא בשר ממולא בסגנון ארגנטינאי. ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-109 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, מניית בקר, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מאטאמברה: סטייק פרוות ארגנטינאי, סטייק בגריל ארגנטינאי עם רוזמרין, ו בריסקט ארגנטינאי עם צ'ימיצ' ורי מ ' חדוות הכשרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
פרפר הסטייק ולפתוח אותו כמו ספר, אז להלום את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מניחים את הבשר במיכל פלסטיק ומוסיפים את שמן הזית, שיני שום, מיץ ליים, חומץ, מלח ופלפל. מכסים את הבשר ומרינדה לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים את סטייק האגף על משטח עבודה, למעלה עם עלי תרד, מניחים את רצועות הפלפל האדום, את הגזרים וביצים מבושלות במרכז הבשר.כוכב מתגלגל תערובת הבשר כדי לצרף את הביצים והירקות לחלוטין. לקשור עם חוט מטבח כדי להחזיק את הגליל together.In מחבת רוטב, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הסטייק המגולגל וחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
סטייק צלעסטייק צלע
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מעבירים לתבנית אפייה, ולאחר מכן מוסיפים את מלאי הבשר, טימין, שום, בצל ועלה דפנה ואופים ב 177° במשך כשעה ו -15 דקות או עד שהבשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
תן את שאר הבשר במשך 15 עד 20 דקות לפני הסרת המחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הסר את המיתרים לחתוך לפרוסות, לשרת אותו חם או קר.