קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

Matambre (בסגנון ארגנטינאי ממולאים בשר)

Matambre (בסגנון ארגנטינאי ממולאים בשר)
מטאמברה (באנגלית: Matambre) הוא בשר ממולא בסגנון ארגנטינאי. ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-109 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, מניית בקר, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מאטאמברה: סטייק פרוות ארגנטינאי, סטייק בגריל ארגנטינאי עם רוזמרין, ו בריסקט ארגנטינאי עם צ'ימיצ' ורי מ ' חדוות הכשרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
פרפר הסטייק ולפתוח אותו כמו ספר, אז להלום את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מניחים את הבשר במיכל פלסטיק ומוסיפים את שמן הזית, שיני שום, מיץ ליים, חומץ, מלח ופלפל. מכסים את הבשר ומרינדה לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים את סטייק האגף על משטח עבודה, למעלה עם עלי תרד, מניחים את רצועות הפלפל האדום, את הגזרים וביצים מבושלות במרכז הבשר.כוכב מתגלגל תערובת הבשר כדי לצרף את הביצים והירקות לחלוטין. לקשור עם חוט מטבח כדי להחזיק את הגליל together.In מחבת רוטב, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הסטייק המגולגל וחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
סטייק צלעסטייק צלע
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מעבירים לתבנית אפייה, ולאחר מכן מוסיפים את מלאי הבשר, טימין, שום, בצל ועלה דפנה ואופים ב 177° במשך כשעה ו -15 דקות או עד שהבשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
תן את שאר הבשר במשך 15 עד 20 דקות לפני הסרת המחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הסר את המיתרים לחתוך לפרוסות, לשרת אותו חם או קר.