Mawmenye (עדשים ונזיד בשר)
Mawmenye (עדשים ונזיד בשר) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מרק בשר בקר, מלח, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: עדשים ונזיד בקר (Estofado de Lentejas con carne), נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, ו תבשיל דלעת עם עדשים וחומוס.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, ומבשלים בסיר עד שמשחימים אותו מבחוץ.
יוצקים את מרק העוף, ומבשלים על אש בינונית במשך כ 45 דקות, עד הבשר רך.
הסר את הבשר מן הנוזל, ולהניח בצד.
יוצקים את מרק הבשר לתוך הסיר, ומוסיפים את העדשים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות.
מתבלים את הלפת עם קינמון, אגוז מוסקט, מלח ובזיליקום, ומוסיפים אותם לסיר. להחזיר את הבשר לסיר, ומערבבים בצימוקים ותאנים. מבשלים במשך 10 דקות כדי למזג את הטעמים לפני ההגשה.