הכנת המנה לוקחת כ 11 שעות ו-55 דקות. אם יש לך בצל ירוק, פתיתי פלפל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו סלט מכונה ירוק, חלקלק מכונה ירוק, ו פיצת מכונה ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שטוף את ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
הוסף את המלח למיכל גדול או שקית פלסטיק resealable ולהטביע את טורקיה. מקררים למשך 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
יש לשטוף ולייבש את ההודו. מחממים התנור ל 400 מעלות F. העונה טורקיה מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. הכן את הפלפלים על ידי סידור אותם תחת מטאטא נמוך עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
שים אותם בקערה גדולה לכסות בנייר כסף עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
הסר את העור, הגבעולים והזרעים (לא לשטוף מתחת למים) וקוביות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
במחבת סאוט בינונית מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן קנולה וכאשר חם, מוסיפים את הפלפלים חתוכים לקוביות ו לטחון במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף את השום, כמון, כוסברה קצוצה ואת הבצל הירוק. מבשלים 2 עד 3 דקות ועונה עם קצת מלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים את ההתלהבות ומיץ של 1 סיד, ו deglaze עם 1/4 כוס הטקילה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
טקילה
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
9
הסר מהחום, להעביר לצלחת, מתפשט באופן שווה, ולאפשר להתקרר.
10
בזהירות להפעיל את היד מתחת לעור השד של טורקיה, יצירת כיס מהצוואר לתחתית השד משני הצדדים. סטנד את טורקיה למעלה בקערה גדולה או 8 כוס מיכל מדידה, כדי לסייע בשמירה על טורקיה זקוף. בעדינות לדחוף חצי מתערובת הפלפל לתוך כל כיס עור, להניח את הציפור על הגב שלה ואפילו את המילוי פלפל. לקצץ כל שומן נוסף מהגוף ולתחוב את הכנפיים מאחורי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
שים את הבצל, חבורה 1/2 של כוסברה ואת חצאי סיד לחתוך לתוך החלל ולסדר על מתלה צלייה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
12
צולים עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 165 מעלות F על מדחום שנקרא מיידית, על 15 עד 20 דקות לפאונד, על 3 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
13
הסר את טורקיה מהתנור ללוח חיתוך. אוהל עם רדיד אלומיניום ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
קרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
בעוד טורקיה נחה, לרפרף כל שומן את החלק העליון של טפטוף מחבת וחום על חום בינוני גבוה. לגרד כל חתיכות מהתחתית ולהוסיף את ציר העוף. להפחית במשך 8 דקות, ולאחר מכן להנמיך את החום ולהוסיף את חצי וחצי וטקילה שנותרה. להפחית במשך 5 דקות ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם. להתאמץ ולהחזיק חם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)
למרקם חלק וניתן למריחה
טקילה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
לגלף את ההודו, לארגן על מגש הגשה ומגישים עם au jus.
מרכיבים שתצטרך
Au Jus
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק