הכנת המנה לוקחת כ 11 שעות ו-55 דקות. אם יש לך בצל ירוק, פתיתי פלפל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו סלט מכונה ירוק, חלקלק מכונה ירוק, ו פיצת מכונה ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שטוף את ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
הוסף את המלח למיכל גדול או שקית פלסטיק resealable ולהטביע את טורקיה. מקררים למשך 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
4
יש לשטוף ולייבש את ההודו. מחממים התנור ל 400 מעלות F. העונה טורקיה מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. הכן את הפלפלים על ידי סידור אותם תחת מטאטא נמוך עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
5
שים אותם בקערה גדולה לכסות בנייר כסף עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
הסר את העור, הגבעולים והזרעים (לא לשטוף מתחת למים) וקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
7
במחבת סאוט בינונית מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן קנולה וכאשר חם, מוסיפים את הפלפלים חתוכים לקוביות ו לטחון במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיף את השום, כמון, כוסברה קצוצה ואת הבצל הירוק. מבשלים 2 עד 3 דקות ועונה עם קצת מלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים את ההתלהבות ומיץ של 1 סיד, ו deglaze עם 1/4 כוס הטקילה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טקילה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
9
הסר מהחום, להעביר לצלחת, מתפשט באופן שווה, ולאפשר להתקרר.
10
בזהירות להפעיל את היד מתחת לעור השד של טורקיה, יצירת כיס מהצוואר לתחתית השד משני הצדדים. סטנד את טורקיה למעלה בקערה גדולה או 8 כוס מיכל מדידה, כדי לסייע בשמירה על טורקיה זקוף. בעדינות לדחוף חצי מתערובת הפלפל לתוך כל כיס עור, להניח את הציפור על הגב שלה ואפילו את המילוי פלפל. לקצץ כל שומן נוסף מהגוף ולתחוב את הכנפיים מאחורי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
שים את הבצל, חבורה 1/2 של כוסברה ואת חצאי סיד לחתוך לתוך החלל ולסדר על מתלה צלייה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
12
צולים עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 165 מעלות F על מדחום שנקרא מיידית, על 15 עד 20 דקות לפאונד, על 3 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
13
הסר את טורקיה מהתנור ללוח חיתוך. אוהל עם רדיד אלומיניום ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קרש חיתוך
ירכיים ורגלי עוף
14
בעוד טורקיה נחה, לרפרף כל שומן את החלק העליון של טפטוף מחבת וחום על חום בינוני גבוה. לגרד כל חתיכות מהתחתית ולהוסיף את ציר העוף. להפחית במשך 8 דקות, ולאחר מכן להנמיך את החום ולהוסיף את חצי וחצי וטקילה שנותרה. להפחית במשך 5 דקות ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם. להתאמץ ולהחזיק חם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(הוציאו כבד וצוואר)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
טקילה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
לגלף את ההודו, לארגן על מגש הגשה ומגישים עם au jus.
מרכיבים שתצטרך
Au Jus
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק