קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

MEV מקסיקני עם שעועית, פלפלים, ו Jicama

MEV מקסיקני עם שעועית, פלפלים, ו Jicama
MEV מקסיקני עם שעועית, פלפלים, ו Jicama עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 332 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צמחי, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו סלט כרוב אדום עם Jicaman ופלפלים, עוף מוקפץ עם Jicama, Tomatillos ופלפלים אדומים, ו סלט מנגו וג'יקמה עם פלפל פיקין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
2
מסננים שעועית במסננת מעל קערה, שומר 1/4 כוס שעועית נוזלי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים שעועית, רוטב צ ' יפוטלה, מתובל, ושום; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום.
7
מניחים 2 כוסות שעועית תערובת בקערה גדולה; מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
8
להוסיף תערובת שעועית הנותרים, 1/4 כוס שמור שעועית נוזלי, jicama, כוסברה טחון; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
9
מסדרים פלפלים בצדדים התחתונים ומעלה של 4 (10 אונקיות) ramekins מצופה ספריי בישול. מחלקים תערובת שעועית באופן שווה בין ramekins; מקום ramekins על גיליון אפייה.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים ב 350 במשך 20 דקות. הפוך ramekins על כל אחד 4 צלחות.
11
מקשטים עם כוסברה טחון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.