MEV מקסיקני עם שעועית, פלפלים, ו Jicama
MEV מקסיקני עם שעועית, פלפלים, ו Jicama עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 332 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צמחי, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו סלט כרוב אדום עם Jicaman ופלפלים, עוף מוקפץ עם Jicama, Tomatillos ופלפלים אדומים, ו סלט מנגו וג'יקמה עם פלפל פיקין (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים שעועית במסננת מעל קערה, שומר 1/4 כוס שעועית נוזלי. תניח בצד.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים שעועית, רוטב צ ' יפוטלה, מתובל, ושום; מטוגנים 5 דקות.
מניחים 2 כוסות שעועית תערובת בקערה גדולה; מחית עם מחית תפוחי אדמה.
להוסיף תערובת שעועית הנותרים, 1/4 כוס שמור שעועית נוזלי, jicama, כוסברה טחון; מערבבים היטב.
מסדרים פלפלים בצדדים התחתונים ומעלה של 4 (10 אונקיות) ramekins מצופה ספריי בישול. מחלקים תערובת שעועית באופן שווה בין ramekins; מקום ramekins על גיליון אפייה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות. הפוך ramekins על כל אחד 4 צלחות.
מקשטים עם כוסברה טחון, אם תרצה.