Meyer Lemon and Rosemary Brûlées
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? מאייר לימון ורוזמרין ברולים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Meyer Lemon Rosemary Gin Fizz, Meyer Lemon Curd with Rosemary: A יוגורט Mix-in, ו מאייר לימון ורוזמרין עוף צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 4 החומרים הראשונים בסיר בינוני.
תערובת חום מעל חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח), ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. כיסוי ותלול 10 דקות.
מערבבים 1/2 כוס סוכר, חלמונים ביצה, וביצים בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. מסננים תערובת חלב דרך מסננת לתוך תערובת ביצה, ערבוב היטב עם מקצף. מערבבים וניל. החזר תערובת למחבת. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 5 דקות או עד תערובת מעילה כף.
מחלקים את התערובת באופן שווה בין 4 (6-אונקיה) ramekins.
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 30 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע.
הסר ramekins מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה או לילה.
לנפות 2 כפות סוכר באופן שווה על פודינג. החזקת מבער מטבח על 2 אינץ ' מהחלק העליון של כל פודינג, לחמם את הסוכר, הזזת הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס לחלוטין caramelized (במשך כ 1 דקה).