Mike ' S Peppered Beefer Jerky
אם יש לך בשר בקר מאוד, אבקת בצל, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-25 דקות. . , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: Jerky בשר מתובל מתובל, בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, ו צלעות בקר של מייק מילס.
הוראות
מניחים רצועות בשר על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק בשר עם הצד המתרכך של פטיש בשר עד סיבי הבשר שבורים מעט אבל הרצועות עדיין להחזיק את הצורה שלהם.
מערבבים רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, סוכר חום, אבקת בצל, אבקת שום, פלפל שחור, עשן נוזלי, פלפל קאיין, וזרעי כוסברה בקערה גדולה עד סוכר חום מומס.
מניחים רצועות בשר לתוך הקערה; מוסיפים מספיק מים כדי לאפשר מרינדה כדי לכסות את הבשר. מערבבים לשלב מים לטבול את הבשר במרינדה, לכסות את הקערה, לקרר במשך 24 שעות.
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
הסר רצועות בשר ממרינדה, לנער את עודף, ולהניח את הרצועות על מדפים חסיני תנור. אין לחפוף את הרצועות.
אופים את רצועות הבשר בתנור שחומם מראש עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס לרצועה העבה ביותר קורא לפחות 150 מעלות F (65 מעלות C).
הסר רצועות מהתנור ומניח על מדפים של מייבש מזון ולכן הרצועות לא חופפות.
אם תרצה, מפזרים רצועות עם זרעי כוסברה יותר פלפל שחור.
הפעל את מייבש, להגדיר הטמפרטורה של המכונה עבור 155 מעלות F (70 מעלות C), ולייבש את קופצני עד עורי, על 9 שעות. סובב את המדפים מלמעלה למטה כל 1 1/2 שעות אפילו ייבוש. חתיכת בשר משומר צריך לפצח אבל לא לשבור במחצית כאשר מקופל. לאחסן במקרר.