קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

Mike ' S Peppered Beefer Jerky

Mike ' S Peppered Beefer Jerky
אם יש לך בשר בקר מאוד, אבקת בצל, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-25 דקות. . , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: Jerky בשר מתובל מתובל, בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, ו צלעות בקר של מייק מילס.

הוראות

1
מניחים רצועות בשר על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק בשר עם הצד המתרכך של פטיש בשר עד סיבי הבשר שבורים מעט אבל הרצועות עדיין להחזיק את הצורה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
2
מערבבים רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, סוכר חום, אבקת בצל, אבקת שום, פלפל שחור, עשן נוזלי, פלפל קאיין, וזרעי כוסברה בקערה גדולה עד סוכר חום מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים רצועות בשר לתוך הקערה; מוסיפים מספיק מים כדי לאפשר מרינדה כדי לכסות את הבשר. מערבבים לשלב מים לטבול את הבשר במרינדה, לכסות את הקערה, לקרר במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר רצועות בשר ממרינדה, לנער את עודף, ולהניח את הרצועות על מדפים חסיני תנור. אין לחפוף את הרצועות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים את רצועות הבשר בתנור שחומם מראש עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס לרצועה העבה ביותר קורא לפחות 150 מעלות F (65 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר רצועות מהתנור ומניח על מדפים של מייבש מזון ולכן הרצועות לא חופפות.
ציוד שתשתמש בו
מייבשמייבש
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אם תרצה, מפזרים רצועות עם זרעי כוסברה יותר פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
9
הפעל את מייבש, להגדיר הטמפרטורה של המכונה עבור 155 מעלות F (70 מעלות C), ולייבש את קופצני עד עורי, על 9 שעות. סובב את המדפים מלמעלה למטה כל 1 1/2 שעות אפילו ייבוש. חתיכת בשר משומר צריך לפצח אבל לא לשבור במחצית כאשר מקופל. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קופצניקופצני
ציוד שתשתמש בו
מייבשמייבש