קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

Milla Grazie Postino - ברוסקטה טונה ותרד לפסטיבל הסתיו

Milla Grazie Postino - ברוסקטה טונה ותרד לפסטיבל הסתיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Milla Grazie Postino – טונה & Bruschetta תרד לסתיו Fest. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פלפל סדוק, שאלוט, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: סתיו פסט: גזר מרטיני, סתיו פסט: כרוב ניצנים קלויים עם Pancettan פריך ו Ga, ו סתיו Apropos – כרישה צלויה עם ויניגרט תפוחים טרי לפסטיבל הסתיו.

הוראות

1
מחממים מחבת סאוט קטנה על מד. מחממים ומוסיפים מעט שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצלצלי שאלוט עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
3
מסננים חצי שמן מקופסאות טונה, ואז שמים טונה ונותר שמן במד. קערה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את שאר מרכיבי תערובת הטונה (שאלוט מוקפץ, חמוצים חתוכים לקוביות, איולי, רוטב סויה ופלפל סדוק) ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
איוליאיולי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
5
מברשת פרוסות לחם עם שמן זית, טוסט או פרוסות לחם char, ואז לשפשף עם שיני שום מפוצלות. למעלה עם ממרחים אופציונליים אם תרצה (או להשאיר אותם בצד לאורחים כדי לשרת את עצמם לטבול לחם ב), ואז שכבה על עגבניות תרד, ותערובת טונה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.