Milla Grazie Postino - ברוסקטה טונה ותרד לפסטיבל הסתיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Milla Grazie Postino – טונה & Bruschetta תרד לסתיו Fest. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פלפל סדוק, שאלוט, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: סתיו פסט: גזר מרטיני, סתיו פסט: כרוב ניצנים קלויים עם Pancettan פריך ו Ga, ו סתיו Apropos – כרישה צלויה עם ויניגרט תפוחים טרי לפסטיבל הסתיו.
הוראות
מחממים מחבת סאוט קטנה על מד. מחממים ומוסיפים מעט שמן למחבת.
מוסיפים בצלצלי שאלוט עד רך.
מסננים חצי שמן מקופסאות טונה, ואז שמים טונה ונותר שמן במד. קערה.
מוסיפים את שאר מרכיבי תערובת הטונה (שאלוט מוקפץ, חמוצים חתוכים לקוביות, איולי, רוטב סויה ופלפל סדוק) ומערבבים בעדינות.
מברשת פרוסות לחם עם שמן זית, טוסט או פרוסות לחם char, ואז לשפשף עם שיני שום מפוצלות. למעלה עם ממרחים אופציונליים אם תרצה (או להשאיר אותם בצד לאורחים כדי לשרת את עצמם לטבול לחם ב), ואז שכבה על עגבניות תרד, ותערובת טונה.