Minestrone עם שעועית לבנה ונקניק איטלקי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 607 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח, סלרי, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. וזה נהדר. מתכונים דומים: נקניק איטלקי ושעועית לבנה, נקניק איטלקי ומחבת שעועית לבנה, ו נקניק איטלקי עם שעועית לבנה ענקית ורדיקיו.
הוראות
1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
3
הסר את הנקניק עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
להפחית את החום עד בינוני.
5
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, שום, טימין ועלה דפנה לסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות.
בינתיים, לשלב 2 כוסות של שעועית 2 כוסות מים בבלנדר ו מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את העגבניות, מחית השעועית, את 8 כוסות המים הנותרים, המלח והפלפל לסיר. מביאים לרתיחה, ברפרוף כל קצף שעולה על פני השטח. מערבבים בנקניק, 2 כוסות הנותרים שעועית, ואת התרד. מבשלים עד wilts התרד, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
8
מגישים את המרק עם פרמזן מגורר, ולהעביר יותר פרמזן ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
9
המלצת יין: זה רק טבעי לחבור למרק האיטלקי המסורתי הזה עם יין אדום איטלקי קלאסי. או קיאנטי טוסקני או dolcetto מהגבעות של Piedmont יהיה נהדר
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.