קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

Monkfish פרובינציאלי

Monkfish פרובינציאלי
Monkfish Provincial עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 773 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, עגבניות, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית מתכונים דומים: ניסה ונכון: Monkfish פרובינציאלי, עוף מחוזי, ו סלט תפוחי אדמה מחוזי.

הוראות

1
בשקית פלסטיק resealable, לערבב את המלח, פלפל, תיבול Cajun, וקמח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מניחים את דג הנזיר בשקית, לאטום, ולנער כדי מעיל קל.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מחממים את השמן וממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מניחים את דג הנזיר במחבת, ומבשלים כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מערבבים את השום, העגבניות והפטריות, וממשיכים לבשל 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6
מערבבים את היין והפטרוזיליה. המשך לבשל ומערבבים 2 דקות, או עד פתיתי monkfish בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו