אם יש פלפלים צ'ילה, פלפלים צ' ילה, שמן צמחי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. נסו Moong Dal עם תרד, Khatta Moong (All Green Moong Dal), ו moong dal tadka, איך לעשות moong dal (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את המים, עדשים, תרד, פלפלים ירוקים צ ' ילה, זנגביל, כורכום, ומלח בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה ומבשלים עד העדשים מכרזים והמים נספגים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
כורכום
עדשים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים את השמן ואת ghee יחד במחבת קטנה; מטגנים את עלי הקארי, פלפלים צ ' ילה אדומים, זרעי כמון, זרעי חרדל, אבקת asafoetida בתערובת עד הזרעים מתחילים splutter. מערבבים את התערובת לתוך תערובת עדשים.
מרכיבים שתצטרך
אספוטידה
פלפל צ ' ילי אדום
עלי קארי
לתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
עדשים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
גי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מפזרים את הפלפל האדום על התערובת ומבשלים עוד 5 דקות.